fbpx

VIDEO: Ce va produce Apple pentru coronavirusul Wuhan

Ce va produce Apple pentru coronavirusul Wuhan

Coronavirusul Wuhan are drept rezultat epuizarea de lucruri necesare luptei aparute din cauza aparitiei pandemiei. Vestea buna e ca compania Apple din Statele Unite doreste sa contribuie la contracararea pandemiei de coronavirus. CEO-ul Tim Cook al gigantului din Statele Unite a anuntat ca compania pe care o conduce va incepe in premiera sa produca anumite lucruri.

Recent, s-a spus ca compania Apple din Statele Unite a donat pana la 9 milioane de masti medicale personalului medical, in incercarea de a permite personalului medical sa lupte impotriva coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cum beneficiaza soferii Ford de reducere de 40% la asigurarea auto

Asta pentru ca numarul celor infectati cu coronavirusul Wuhan e intr-o continua crestere, ceea ce poate duce la epuizarea de provizii si de echipamente medicale. Acum, intr-un nou clip video impartasit de CEO-ul Tim Cook al Apple, compania din Statele Unite isi va folosi lantul de aprovizionare impreuna cu angajatii sai pentru a proiecta si produce masti medicale si scuturi faciale pentru a-i mentine in siguranta pe cei din linia intai.

Potrivit lui Tim Cook, Apple a reusit sa se aprovizioneze cu pana la 20 de milioane de masti medicale din lantul sau de aprovizionare. De asemenea, cu echipele de proiectare si inginerie ale gigantului Apple din Statele Unite, se va lucra pentru a produce si altele pentru a le livra personalului medical din lume.

CITESTE SI:  Cu ce suma incredibila s-a vandut un computer Apple I la o licitatie

Apple nu e singura companie care profita de dimensiunile si resursele sale pentru a contracara coronavirusul Wuhan care afecteaza intreaga lume. Razer anuntase anterior ca isi va transforma liniile de productie pentru a produce masti medicale.

Recent, producatorul auto GM din Statele Unite a anuntat ca va produce de asemenea masti medicale, dorind sa produca pana la 50.000 de masti medicale pe zi pentru coronavirusul Wuhan.