fbpx

Cum iti poti produce propriile viziere pentru coronavirusul Wuhan, conform Apple

Cum iti poti produce propriile viziere pentru coronavirusul Wuhan, conform Apple

Gest de apreciat de la compania Apple din Statele Unite. Apple ofera pe site-ul sau web instructiuni precise pentru oamenii care vor sa-si produca propriile viziere, pentru coronavirusul Wuhan. Astfel, oamenii le pot folosi ei insisi, sau le pot dona medicilor si asistentelor din spitalele locale.

In acest moment, cantitatea de materiale de protectie folosita de medici si asistente este incredibila, din cauza numarului ingrijorator de pacienti infectati cu coronavirus.

CITESTE SI:  Ce-ar fi daca aplicatiile de iPhone ar putea fi descarcate din afara Apple App Store

Persoanele fizice si companiile isi aduc constributia, Apple lucrand cu furnizorii sai pentru a proiecta si produce viziere pentru cei din linia intai in lupta cu coronavirusul Wuhan.

Cine doreste sa contribuie si sa produca viziere pentru medici si asistente, sau pentru a le folosi in scop personal, va fi incantat sa afle ca compania Apple din Statele Unite a postat intre timp instructiuni pe site-ul sau web.

CITESTE SI:  Bug-urile remediate de update-ul iOS 14.1 pentru iPhone-urile Apple

Acolo, utilizatorii pot invata cum sa-si produca propriile viziere si de ce materiale au nevoie pentru asta. In principal, pare a fi destul de simplu.

Utilizatorii au nevoie de un PET transparent, o banderola pentru frunte si o curea. Masurile exacte pot fi gasite pe site-ul web de asistenta al Apple, impreuna cu cateva recomandari privind gasirea de materiale alternative, dar si fisierele de proiectare de care este nevoie pentru a alcatui totul.

CITESTE SI:  Ce preturi au smartphone-urile iPhone XR reconditionate si vandute de Apple

Asa cum s-a spus, companiile si persoanele si-au intensificat contributia la depasirea crizei coronavirusului Wuhan, prin producerea de masti medicale si viziere pentru personalul medical aflat in linia intai in lupta cu coronavirusul Wuhan.

Cine doreste sa contribuie si sa produca viziere pentru a le dona spitalelor locale pentru coronavirusul Wuhan, va aprecia instructiunile oferite de compania Apple din Statele Unite.