fbpx

Cum a fost construita aceasta masca medicala care poate arata starile

Cum a fost construita aceasta masca medicala care poate arata starile

Doi designeri au venit cu o idee noua. Aceea de a crea o masca medicala care poate arata starile purtatorului. Astfel, oamenii nu ar trebui sa o scoata pentru a le arata altora ce stare au. Designerii au dezvaluit si cum au construit acest obiect si ce componente au folosit.

Cand vine vorba despre purtarea de masti medicale, exista motive pentru a le purta. Poate ca nu doresti sa te infectezi cu o bacterie. Pe de alta parte, poate ca esti genul care nu doreste sa fie cauza unei epidemii si care ranspandeste germeni de fiecare data cand tuseste si stranuta fara masca medicala.

CITESTE SI:  Pentru ce construieste NASA cea mai puternica racheta a sa

Si fara sa puna mana la gura. De fapt, in diferite tari din Asia, in special in Asia de Sud-Est, mastile medicale tind sa fie purtate de oameni care nu doresc sa fie afectati de deteriorarea calitatii aerului din zona.

Cu toate acestea, astfel nu esti in stare sa oferi cuiva un zambet in spatele mastii medicale. Dar la urma urmei siguranta primeaza, nu? Designerii Simone Rebaudengo si Paul Adams au venit cu Unmask care se intampla sa fie un prototip experimental care le permite oamenilor sa-si arate starile prin masca. Acest lucru este posibil prin prezenta unei placi Arduino, a unui ecran LED, dar si a altor componente.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce va produce Apple pentru coronavirusul Wuhan

Cu Unmask, se vor arata cate unul dintre patru stari diferite, si anume neutru, zambet, surpriza si sarut. La inceput nu au existat planuri de a comercializa Unmask, ceea ce inseamna ca la inceput a ramas doar un experiment interesant.

CITESTE SI:  VIDEO: AliPay iti permite sa "Zambesti Ca Sa Platesti" la KFC in China

Dar perechea de designeri a intentionat sa dezvolte ideea mai departe, cu obiectivul de a pune la dispozitie masti medicale care arata stari si care vor folosi componente noi si diferite materiale. Ce parere ai despre Unmask care poate afisa starile purtatorului? Crezi ca oamenii ar cumpara asa ceva?