fbpx
Cum a fost Apple Watch vital vietii unui sportiv

Cum a fost Apple Watch vital vietii unui sportiv

Smartwatch-urile Apple Watch ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, au anumite functii de sanatate, unele dintre aceste functii putand fi vitale pentru vietile purtatorilor. Conform unei noi stiri, un sportiv crede ca smartwatch-ul sau Apple Watch a fost crucial pentru el.

Doar pentru ca faci miscare zilnic nu inseamna neaparat ca esti 100% sanatos. Ar putea exista si alte afectiuni medicale. De exemplu, Lori March i-a oferit sotului sau, Bob March, un smartwatch Apple Watch pentru cea de-a 17-a aniversare a nuntii.

CITESTE SI:  La ce ar fi utila functia EKG a lui Apple Watch Series 4

Se pare ca acest cadou a fost vital vietii lui Bob. Bob March a fost un atlet la nivel de colegiu. Incercand noul sau smartwatch, sportivul a descoperit ca monitorul de ritm cardiac afisa un ritm cardiac ridicat in repaus.

Initial, sportivul in varsta de 58 de ani a crezut ca e o intamplare, dar mai tarziu a descoperit ca rezultatele erau neregulate. Ba ritmul cardiac era ridicat, ba era scazut.

CITESTE SI:  De ce Apple a renuntat la caracteristica Walkie-Talkie pentru iPhone

Acest lucru s-a intamplat constant in urmatoarele zile, ceea ce i-a determinat sotia sa-i stabileasca o intalnire la o clinica. Potrivit sportivului Bob March: “M-am gandit ca medicul ma va sfatui sa practic respiratia, sa incerc yoga, sa reduc din sodiu sau ceva de genul asta. In schimb, la scurt timp dupa aceea, mi-a pus un diagnostic ingrozitor”.

Se pare ca s-a descoperit ca acest sportiv avea aritmie care, daca nu ar fi fost controlata, ar fi putut avea consecinte devastatoare. Sportivul a trecut printr-o interventie si a declarat ca smartwatch-ul sau Apple Watch a avut un rol vital pentru viata lui.

CITESTE SI:  Apple Watch i-ar fi salvat viata unui tanar

Ce parere ai despre aceasta stire despre acel sportiv si despre smartwatch-ul sau Apple Watch? Crezi ca Apple Watch e util? Intentionezi sa cumperi un astfel de smartwatch?