fbpx
Ce preturi au smartwatch-urile Garmin cu design de Apple Watch

Ce preturi au smartwatch-urile Garmin cu design de Apple Watch

Garmin e cea mai recenta companie care a trecut in randul producatorilor de smartwatch-uri care au propria clona Apple Watch. Astazi, compania Garmin a anuntat noile smartwatch-uri Venu Sq si Venu Sq Music Edition care ofera o autonomie a acumulatorului de pana la sase zile, dar si GPS incorporat, la un pret de pornire de 200 de dolari.

Aceste smartwatch-uri se vor vinde alaturi de Venu de anul trecut care se va vinde in continuare la un pret de 400 de dolari. Desi cel de anul trecut cu pret de 400 de dolari are un ecran rotund si a fost unul dintre primele smartwatch-uri Garmin cu un ecran color AMOLED, Venu Sq (cu pret de 200 de dolari) va avea in schimb un ecran rectangular.

CITESTE SI:  Compania care doreste sa cumpere TikTok

Astfel, va fi destul de similar cu Apple Watch. Iar cei care prefera smartwatch-urile cu ecran rotund vor trebui sa-l aiba in vedere pe cel al Garmin cu pret de 400 de dolari de anul trecut.

CITESTE SI:  Ce update remediaza autonomia redusa a smartwatch-urilor Apple Watch

Dar daca nu te deranjeaza forma ecranului noilor smartwatch-uri, retine ca acestea vor veni cu o multime de functii fitness apreciate de fanii Garmin.

Printre acestea se numara monitorizarea odihnei si monitorizarea constanta a ritmului cardiac, un senzor de masurare a oxigenului, alerte pentru ritm cardiac anormal si altele.

Varianta Music Edition (cu pret de 250 de dolari) va oferi, de asemenea, spatiu de stocare pentru melodiile tale preferate, astfel incat sa nu ai nevoie de telefon pentru a asculta muzica.

CITESTE SI:  Cum pot utilizatorii folosi butonul de panica din Tinder

Ecranul tactil de 1,3 inci si rama din aluminiu asigura o estetica interesanta, chiar daca e destul de rudimentara. Comparativ cu ceasul inteligent de anul trecut, Garmin Venu Sq cu design de Apple Watch nu are barometru sau senzori giroscopici, asa ca altitudinea e calculata de senzorul GPS. Dar la pretul de 200 de dolari, Garmin Venu Sq ofera o multime de functii care sunt mai scumpe la smartwatch-urile rivale.