fbpx

Ce pret are batonul super-nutritiv cu 200 de calorii si 27 de vitamine si minerale

Ce pret are batonul super-nutritiv cu 200 de calorii si 27 de vitamine si minerale

Daca te gasesti constant fara timp pentru a prepara mancare, exista o noua optiune “sanatoasa” cand vine vorba despre gustarile super-nutritive. Huel, echivalentul britanic al Soylent, isi lanseaza batonul super-nutritiv cu 200 de calorii si 27 de vitamine si minerale in SUA.

Incepand de acum ceva vreme, cei din SUA pot cumpara gustarile v3.1 ale companiei prin intermediul platformei online a companiei. Aceste gustari sunt disponibile in variante cu ciocolata si caramel sarat, o singura comanda de 30 de batoane avand un pret de 62,22 de dolari.

CITESTE SI:  Ce incarcatura pretioasa va transporta o racheta reutilizabila SpaceX

De asemenea, cei din SUA pot cumpara 30 de batoane super-nutritive la un pret de 56 de dolari daca se inscriu la serviciul de abonament al Huel. Aceste preturi rezulta ca batonul super-nutritiv costa 2,07, respectiv 1,87 de dolari.

Huel sustine ca acestea sunt o gustare delicioasa si completa din punct de vedere nutritiv. Fiecare baton contine 200 de calorii si 27 de vitamine si minerale, inclusiv fier, calciu si zinc.

De asemenea, compania spune ca aceste gustari super-nutritive sunt fabricate din ingrediente vegetale de inalta calitate si sustenabile, cum ar fi faina de ovaz, proteine din mazare si orez brun si pulbere de in.

CITESTE SI:  Ce pret are noul laptop de gaming HP Omen 15 mai rafinat si mai puternic

Dar, la fel ca in cazul majoritatii batoanelor super-nutritive, cantitatea de zahar adaugata este un motiv de ingrijorare. Unul din ciocolata include 7 grame (1,4 lingurite) de zahar, in timp ce unul din caramel sarat contine 8 grame (1,6 lingurite) de zahar adaugat.

O asociatie recomanda barbatilor sa-si pastreze aportul zilnic de zahar la sub 36 de grame (9 lingurite). Intre timp, femeile ar trebui sa incerce sa consume mai putin de 25 de grame de zahar (6 lingurite) pe zi.

CITESTE SI:  Comisia Europeana: Nu exista dovezi ca pirateria afecteaza vanzarile de jocuri video

Evident, consumul ocazional al unui astfel de baton Huel cu pret de circa 2 dolari si cu multe vitamine si minerale, nu te-ar afecta. Consumatorii din SUA au o multime de optiuni cand vine vorba despre gustarile super-nutritive. Mai devreme in acest an, Soylent a inceput sa vanda unul care contine 100 de calorii.