fbpx
Ce boala cardiaca avea un individ care a fost alertat de smartwatch-ul Apple Watch

Ce boala cardiaca avea un individ care a fost alertat de Apple Watch

Un utilizator de smartwatch Apple Watch a postat pe Reddit in weekend si si-a impartasit povestea despre cum acest dispozitiv l-a scapat cu viata. In postare, individul spune ca a primit pe Apple Watch o notificare pentru ritm cardiac neregulat urmata de o alerta pentru ritm cardiac ridicat.

Bolile cardiace au existat dintotdeauna, dar incepe sa para ca poate am putea auzi de mai putine decese ca urmare a lor. Asta conform numeroaselor povesti pe care le-am auzit despre smartwatch-urile Apple Watch care i-au scapat cu viata pe purtatori.

CITESTE SI:  De ce un iPad a dus la evacuarea unui magazin Apple

Smartwatch-urile i-au alertat pe purtatori de potentiale boli cardiace, permitandu-le sa caute tratament inainte de a fi prea tarziu. Mai recent, intr-o postare pe Reddit, un individ si-a impartasit experienta cu privire la faptul ca Apple Watch l-a scapat cu viata alertandu-l in legatura cu ceva ce mai tarziu s-a dovedit a fi tahicardie supraventriculara.

Potrivit individului, “Stateam asezat, ma uitam la TV si mancam cand Apple Watch mi-a spus ca ritmul meu cardiac este ciudat, iar apoi mi-a spus ca ritmul cardiac era foarte rapid”.

CITESTE SI:  Obstacolul companiei Apple in India

Individul adauga: “Am sunat medicul, iar cand a sosit mi-a descoperit probleme serioase de sanatate. Corpul a intrat in soc si m-au dus rapid la spital pe o targa. Ma simteam foarte bine inainte ca toate astea sa se intample, iar apoi au aparut notificarile si totul s-a intamplat brusc”.

Desi individul nu a fost inca pe deplin vindecat, avand in vedere ca trebuie sa se intalneasca cu un cardiolog, ar fi putut fi o poveste cu totul diferita daca ar fi mers la medic prea tarziu.

CITESTE SI:  Cum e si ce pret are prima boxa inteligenta de varf a Amazon, Echo Studio

De asemenea, destul de recent a mai fost o poveste cu un sceptic care si-a schimbat parerea despre Apple Watch, dupa ce anterior a zis ca functii precum ECG sunt pentru ipohondri. Asta pana ce smartwatch-ul l-a scapat cu viata alertand cu privire la o boala cardiaca.