fbpx

Masina electrica Tesla care va primi un acumulator revolutionar si ieftin

Masina electrica Tesla care va primi un acumulator revolutionar si ieftin

Conform unei noi stiri, compania Tesla din Statele Unite dezvolta un nou acumulator revolutionar pentru masinile electrice. Se spune ca este mai ieftin si ca ofera o autonomie mai indelungata. Si se cunoaste care ar fi prima masina electrica in care va debuta.

Spre deosebire de autoturismele cu motor cu ardere interna, masinile electrice se bazeaza pe acumulatori care alimenteaza farurile dar si motorul. Asta inseamna ca acumulatorul dintr-o masina electrica este foarte important si poate fi destul de scump.

CITESTE SI:  De ce analistii nu sunt impresionati de noile iPhone-uri din acest an ale Apple

Costul acestuia poate contribui la costul general al unei masini electrice. Dar, conform unei stiri de Reuters, se pare ca compania Tesla din Statele Unite lucreaza la unul care va schimba lucrurile.

Stirea sustine ca compania Tesla din Statele Unite dezvolta un acumulator ieftin si revolutionar – dar cu o autonomie lunga – si ca acesta ar putea debuta in masina Model 3 pentru China mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Operatorul care va vinde pentru prima oara un smartphone OnePlus

Cu acest acumulator revolutionar si mai ieftin se asteapta ca se va reduce pretul masinilor electrice Tesla, aducandu-le la preturi mai in concordanta cu autoturismele cu ardere interna.

De asemenea, se va contribui la longevitatea generala si la impactul asupra mediului al acestor acumulatori revolutionari si ieftini Tesla, acestia putand fi refolositi mai tarziu in reteaua de energie electrica.

Dupa cum remarca Reuters, Elon Musk, directorul general al companiei Tesla din SUA, a dezvaluit ca compania americana va dezvalui unele progrese semnificative, la un eveniment care va avea loc in aceasta luna.

CITESTE SI:  La ce foloseste grafitul descoperit in smartphone-ul Galaxy Note 20 Ultra

Asadar, ar trebui sa avem detalii suplimentare in saptamanile urmatoare. Ce crezi despre noul acumulator revolutionar si ieftin al companiei Tesla din Statele Unite? Crezi ca va schimba industria auto electrica? Sau crezi ca nu prea se vor schimba lucrurile si ca pretul autoturismelor companiei nu prea vor scadea?