fbpx

Smartwatch-ul cu pret de 45 de dolari

Smartwatch-ul cu pret de 45 de dolari

O anumita companie chinezeasca va vinde in China primul sau smartwatch. Are cateva specificatii destul de interesante, iar pretul e incredibil de tentant. Acest ceas inteligent are un pret de aproximativ 45 de dolari si are NFC, Blutooth 5.0 si monitor de ritm cardiac, printre altele specificatii tehnice. S-ar putea sa soseasca si in SUA.

Redmi, sub-brandul de buget al companiei Xiaomi din China, nu a lansat niciodata un smartwatch inainte. Dar acum compania din China tocmai a anuntat unul (primul sau smartwatch) si e exact cum ati putea crede: are un design destul de neinspirat si  un pret destul de atractiv.

CITESTE SI:  Cat de mare va fi displayul lui Galaxy Note 10, probabil

Smartwatch-ul Redmi Watch tocmai a fost anuntat in China la un pret echivalent de 45 de dolari. Redmi Watch are un ecran curbat si dreptunghiular de 1,4 inci si este disponibil in trei variante de culori.

Cureaua din silicon este disponibila in cinci variante de culori. Exista doar un buton fizic, pe partea laterala a ceasului inteligent, restul fiind gestionat de ecranul touchscreen sau de aplicatia Mi Fit de pe un smartphone asociat.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi lansat smartphone-ul de varf OnePlus 6

Alte specificatii ale smartwatch-ului includ NFC, Bluetooth 5.0, un monitor de ritm cardiac si impermeabilitate pana la 50 de metri. Xiaomi sustine ca autonomia acumulatorului lui Redmi Watch va fi de 7 zile, sau 12 zile daca utilizezi un mod de economisire a energiei.

Interfetele folosesc in mod intens fundalurile negre, similar cu Apple Watch, desi la acest pret nu va puteti astepta la un ecran OLED.

CITESTE SI:  Cum e monitorul pentru jocuri curbat al Xiaomi

Smartwatch-ul cu pret de 45 de dolari al companiei Xiaomi din China va fi disponibil pentru cumparare in China pe 1 decembrie, dar s-ar putea sa ajunga si pe alte piete, inclusiv Statele Unite, intr-o forma optimizata.

XDA Developers a descoperit recent o listare FCC pentru un smartwatch aparent aproape identic cu cel cu pret de 45 de dolari si care se numeste Mi Watch Lite, dar care inca nu a fost lansat pe teritoriul Statelor Unite.

Facebook