Cum ar putea fi cea mai puternica consola de jocuri, Mad Box

Cum ar putea fi cea mai puternica consola de jocuri, Mad Box

Slightly Mad Studios dezvolta o consola de jocuri puternica de sine statatoare care va suporta realitate virtuala, a dezvaluit CEO-ul companiei acum ceva timp.

Compania Slightly Mad Studios, cea mai bine cunoscuta pentru simulatorul de curse popular Project Cars, a promovat dezvoltarea unei noi console.

Nu orice fel de consola, totusi. CEO-ul Ian Bell al Slightly Mad Studios spune ca compania lucreaza la cel mai puternic dispozitiv de jocuri construit vreodata.

Acesta se va numi Mad Box. Ian Bell a oferit cateva detalii despre consola in tweet-ul sau. Mad Box va avea suport pentru rezolutia 4K si pentru realitate virtuala la 60 de cadre pe secunda pe ochi, adica in total 120 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Un nou laptop Acer Chromebook 11 a fost anuntat - specificatii si pret oficiale

Compania ar putea chiar oferi dezvoltatorilor un motor de dezvoltare complet in mod gratuit cu care acestia isi pot dezvolta jocurile. Vorbind pentru Variety, Ian Bell a mentionat ca compania se asteapta ca va livra dispozitivul puternic in aproximativ 3 ani.

CITESTE SI:  Cati bani vor oamenii pe an pentru a renunta la Facebook definitiv

Este prea devreme in acest moment sa spunem ca specificatii ar putea avea, dar Ian Bell a mentionat ca specificatiile consolei vor echivala cu un PC foarte puternic din urmatorii doi ani.

Nu s-au furnizat informatii suplimentare despre motorul de dezvoltare gratuit care le permite dezvoltatorilor sa creeze jocuri pentru Mad Box si pentru alte platforme.

Compania ar putea spera ca motorul sau de dezvoltare de jocuri cross-platform ii va incuraja pe dezvoltatori sa-si aduca jocurile pe dispozitivul sau puternic.

CITESTE SI:  VIDEO: iMac Pro de 14.000 de dolari VS un iMac de varf - care e mai rapid

Cu toate acestea, ramane de vazut daca studioul va fi capabil sa livreze consola puternica Mad Box pe care a promis-o pentru urmatorii trei ani. Unii sceptici ar putea spune ca afirmatiile companiei – care spune ca are pe teava cea mai puternica consola de jocuri construita vreodata – sunt cam exagerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *