fbpx

Cu ce servicii de streaming vor veni consolele de jocuri Xbox Series X si Series S ale Microsoft

Cu ce servicii de streaming vor veni consolele de jocuri Xbox Series X si Series S ale Microsoft

Compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit cu ce servicii de streaming vor veni noile sale console de jocuri Xbox Series X si Series S. Probabil orice gamer isi va putea gasi serviciul de streaming preferat in acea lista.

Consolele de jocuri din ziua de azi nu mai sunt doar pentru jocuri, ci sunt utilizate si in scopuri generale de divertisment. Acest lucru e excelent, deoarece gamerii nu vor trebui sa cumpere alte dispozitive, cum ar fi emitatoare sau chiar un smart TV, pentru a consuma optiuni de divertisment mai moderne.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat platforma GIPHY

De fapt, compania Microsoft din Statele Unite a confirmat ca consolele de jocuri Xbox Series X si Series S vor veni cu o multime de aplicatii de divertisment si streaming preinstalate.

Acest lucru inseamna ca gamerii vor avea acces la diverse servicii de streaming inca din primul moment, pe langa jocuri. Potrivit anuntului companiei Microsoft din Statele Unite: “Asa cum aducem fiecare joc care poate fi jucat pe consola de jocuri Xbox One mai veche, suntem incantati sa anuntam ca aplicatiile tale preferate de divertisment de pe One vor fi disponibile si pe noile console Xbox Series X si Series S. Asta inseamna ca aplicatiile tale de streaming preferate, cum ar fi Netflix, Disney+, HBO Max, Spotify, YouTube, YouTube TV, Amazon Prime Video, Hulu, NBC Peacock, Vudu, FandangoNow, Twitch, Sky Go, NOW TV, Sky Ticket si altele, vor veni preinstalate atunci cand veii porni noile console Xbox Series X si Series S pe 10 noiembrie”.

CITESTE SI:  Ce bug-uri grave Windows 10 confirma Microsoft
CITESTE SI:  Ce procent din piata de muzica din SUA e reprezentat de streaming

Aplicatia Apple TV va fi de asemenea preinstalata la lansare. Asa ca, chiar daca nu detii un dispozitiv Apple TV, nu trebuie sa te ingrijorezi. Acea aplicatie iti va oferi acces la servicii de streaming similare.

Ce parere ai despre abundenta de servicii de streaming care vor veni preinstalate pe consolele de jocuri Xbox Series X si si Series S ale Microsoft?