fbpx
Smartwatch-ul care ar putea fi folosit pe post de portofel, cu carti de identitate si chei

Smartwatch-ul care ar putea fi folosit pe post de portofel, cu carti de identitate si chei

In viitor, un anumit smartwatch ar putea fi folosit pe post de portofel. Adica va putea stoca carti de identitate, permise de conducere si chiar si chei. In prezent, acel smartwatch e foarte apreciat de catre utilizatorii sai pentru functiile sale utile de sanatate si fitness.

Nu exista nicio indoiala ca Apple Watch e acum un dispozitiv important pentru pasionatii de fitness si sanatate. Datorita senzorilor si functiilor de sanatate, au aparut stiri conform carora acest smartwatch a fost vital vietilor anumitor persoane.

CITESTE SI:  Cum deduce Siri daca utilizatorul are coronavirusul Wuhan

Cu toate acestea, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, crede ca Apple Watch poate fi nu numai un instrument de sanatate. Ideea companiei e ca Apple Watch sa poata fi folosit pe post de portofel si chei.

Acest lucru a fost dezvaluit in timpul unui interviu pentru Yahoo Finance in care Deidre Caldbeck, directorul de marketing de produse al companiei din Cupertino, a dezvaluit cateva dintre noile functii ale watchOS 8.

CITESTE SI:  Cum au furat niste hoti o masina Tesla in sub 30 de secunde

Potrivit lui Deidre Caldbeck: “Aceasta e un fel de viziune de a folosi smartwatch-ul in calitate de portofel fizic”.

WatchOS 8 a fost anuntat la WWDC 2021 mai devreme in aceasta luna, iar unele dintre functii includ posibilitatea de a stoca carti de identitate digitale in aplicatia Portofel de pe smartwatch-ul Apple Watch, inclusiv permisul de conducere.

Conform lui Kevin Lynch, un vicepresedintele din cadrul companiei din Cupertino: “Vei putea stoca aceste lucruri in aplicatia Portofel. Poti stoca acolo cartea de identitate si nu numai. Iar apoi le poti prezenta oricand”.

CITESTE SI:  De ce unii elevi din Japonia au probleme cu vederea

Pare foarte convenabil acest portofel, dar dezavantajul e ca, daca smartwatch-ul Apple Watch e furat sau nu mai functioneaza, aceste lucruri pot reprezenta o problema. Ce parere ai despre asta? Ai folosi smartwatch-ul Apple Watch pe post de portofel pentru carti de identitate si chei?