fbpx
Cine poate juca gratuit prin streaming jocul Assassin's Creed Odyssey in Google Chrome

VIDEO: Cine poate juca gratuit prin streaming jocul Assassin’s Creed Odyssey in Google Chrome

Google a anuntat Proiectul Stream, un serviciu de streaming de gaming care este un test cu scopul de a rezolva problemele legate de streaming-ul video interactiv.

S-a zvonit mai devreme in acest an ca Google era in curs de dezvoltare a unui serviciu propriu de streaming de jocuri, iar acele zvonuri par sa fie adevarate.

Compania a anuntat acum scurt timp Proiectul Stream. Google il numeste un “test tehnic” menit sa stabileasca cat de bine functioneaza streaming-ul de gaming pentru browserul Chrome.

Google a colaborat cu Ubisoft pentru a transmite gratuit prin streaming viitorul sau joc Assassin’s Creed Odyssey in Chrome, ca parte a acestui test. Aceasta tehnologie va constitui un element de baza pentru serviciul de streaming de gaming zvonit.

CITESTE SI:  La ce smartphone lucreaza impreuna Microsoft si Google

Incepand cu 5 octombrie, unui numar limitat de participanti li se va permite sa joace cel mai recent joc Assassin’s Creed Odyssey in mod gratuit in Google Chrome, pe durata testului Proiectul Stream.

Aceasta nu va fi o actiune usoara, avand in vedere ca streaming-ul de continut atat de bogat grafic ca cel al jocului Assassin’s Creed Odyssey – care necesita o interactiune aproape instantanee intre controlerul de joc si grafica de pe ecran – prezinta un set de provocari unice.

CITESTE SI:  Un dezvoltator explica de ce jocul Wolfenstein II nu are multiplayer

Consumatorii sunt OK cu cateva secunde de incarcare la inceput atunci cand redau prin streaming seriale TV sau filme, dar nu este si cazul jocurilor de inalta calitate care necesita o latenta foarte redusa (masurata in milisecunde) si care nu trebuie sa aiba probleme grafice.

Exista locuri limitate disponibile pentru Proiectul Stream al Google. Cei care sunt interesati vor putea aplica pe site-ul dedicat acestui test. Acest test gratuit al Google pentru cei care doresc sa joace jocul Assassin’s Creed Odyssey se adreseaza persoanelor cu o conexiune la internet de o viteza de minim 25 Megabiti pe secunda. Cei care sunt interesati sa joace gratuit in Google Chrome jocul Assassin’s Creed Odyssey trebuie sa aiba varsta de cel putin 17 ani si sa locuiasca in Statele Unite.

CITESTE SI:  Informatii despre viitorul smartphone Google Pixel 6 Pro