fbpx

Samsung s-ar putea sa renunte la acest sistem de operare pentru smartwatch-urile sale

Samsung s-ar putea sa renunte la acest sistem de operare pentru smartwatch-urile sale

Conform unui tweet de Ice Universe, compania Samsung din Coreea de Sud va renunta pentru smartwatch-urile sale la un anumit sistem de operare. Dar e si posibil ca va avea in viitor doua tipuri de ceasuri inteligente, fiecare cu o anumita platforma.

Desi o multime de alti producatori au fost dispusi sa utilizeze pentru smartwatch-urile lor sistemul de operare Wear OS al companiei Google din Statele Unite, Samsung a incercat sa avanseze cu propriul sau sistem de operare, Tizen.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza un program de recompense pentru bug-urile smartphone-urilor sale

Pana acum, compania Samsung din Coreea de Sud a avut vanzari, smartwatch-urile sale fiind destul de populare. Cu toate acestea, conform unui tweet de Ice Universe, Samsung va renunta la sistemul de operare Tizen.

Potrivit acelui tweet, se sustine ca, pentru urmatorul smartwatch Samsung, compania din Coreea de Sud ar putea adopta in schimb Wear OS. Nu e clar daca acel ceas inteligent va fi ceva unic si se va lansa doar o data, sau daca este o indicatie ca compania din Coreea de Sud va inlocui Tizen cu Wear OS.

CITESTE SI:  Procesorul care ar putea propulsa un nou smartphone BlackBerry

Este posibil ca compania din Coreea de Sud va opta pentru doua tipuri de smartwatch-uri. Cu toate acestea, Wear OS are mai multi utilizatori, deoarece se bazeaza pe Android, ceea ce ar insemna, de asemenea, ca Samsung ar avea parte de concurenta.

Acestea fiind spuse, anumite stiri pretind ca urmatorul smartwatch al companiei din Coreea de Sud va include o modalitate neinvaziva de masurare a glicemiei utilizatorilor.

CITESTE SI:  In ce tehnologii va investi Samsung 20 de miliarde de dolari

Acest lucru ar putea fi ceva destul de palpitant. Ce parere ai despre faptul ca compania Samsung din Coreea de Sud ar putea inlocui sistemul de operare Tizen cu cel Wear OS pentru smartwatch-urile sale? Pe care anume il preferi, pe Tizen de la compania sud-coreeana sau pe Wear OS de la Google?