fbpx

Ce upgrade a cumparat un sofer Tesla fara sa intentioneze asta

Ce upgrade a cumparat un sofer Tesla fara sa intentioneze asta

O anumita persoana a fost nevoita sa plateasca o factura de circa 4000 de dolari dupa ce ar fi cumparat un upgrade pentru masina sa electrica Tesla Model 3. Dar nu pentru ca asta ar fi intentionat. Din fericire, acest sofer de masina Tesla a izbutit cumva sa blocheze tranzactia pentru plata acelui upgrade.

Toti poate am sunat pe cineva fara sa fi intentionat, la un moment dat, asezandu-ne pe telefon. Cu toate acestea, ai cumparat vreodata ceva in acest mod, fara sa intentionezi?

CITESTE SI:  Ce coliziune ciudata intre gauri negre a fost observata in spatiul cosmic

Din pacate pentru Dr. Ali Vaziri, acesta trebuia sa plateasca o factura de 4280 de dolari, dupa ce, sustine acesta, a cumparat un upgrade pentru masina sa Model 3 fara sa intentioneze acest lucru.

Potrivit acestui sofer, cumva, acesta a cumparat un upgrade Tesla pentru masina sa Model 3 si a avut de platit 4280 de dolari pentru asta, o factura pe care soferul in prezent o contesta si spera sa fie gasita o rezolvare.

Vorbind pentru CNBC, Vaziri declarat: “Telefonul meu era in blugi. L-am scos, l-am conectat la incarcatorul care vine cu masina Tesla Model 3 si cam atat. Mai tarziu am primit mesajul. Pana atunci nu cumparasem niciodata nimic prin aplicatia Tesla”.

CITESTE SI:  iPhone 7 este cel mai bine vandut smartphone in Statele Unite, Europa si China

Upgrade-ul pe care l-a cumparat a fost pentru functia “Autopilot Imbunatatit”, functie care ar oferi soferilor o versiune imbunatatita a caracteristicilor de asistare a soferului, cum ar fi navigarea automata, schimbarea automata a benzii, parcarea si, de asemenea, posibilitatea utilizatorilor de a-si chema masinile Model 3 la locatia lor.

Cand soferul a contactat Tesla, acestuia i s-a zis ca poate solicita o rambursare pentru acel upgrade printr-un anumit buton din aplicatia Tesla. Dar Vaziri a comunicat reprezentantului ca nu exista un astfel de buton.

CITESTE SI:  In ce stare e obiectivul Canon de 1500 de dolari aruncat de un curier din SUA

De asemenea, soferul de masina Model 3 nu a putut gasi linkuri catre o pagina pentru a procesa solicitarea de rambursare pentru acel upgrade cumparat fara sa intentioneze asta. In schimb, soferul de masina Tesla Model 3 a fost nevoit sa solicite companiei sale de carduri de credit sa efectueze o cerere de impiedicare a platii pentru acel upgrade.