fbpx
Pretul si aspectul dezamagitor al smartwatch-ului Apple Watch Series 7

Pretul si aspectul dezamagitor al smartwatch-ului Apple Watch Series 7

Compania Apple din Cupertino a prezentat oficial noul smartwatch Apple Watch Series 7 si exista un aspect dezamagitor, pentru ca zvonurile despre acest ceas inteligent erau palpitante. De asemenea, s-a dezvaluit si pretul la care se va vinde.

Inca de la lansarea primului smartwatch Apple Watch, compania din Cupertino, Statele Unite, a mentinut in general acelasi design. Desi a crescut intre timp dimensiunea ecranului, smartwatch-urile erau destul de similare.

Cu toate acestea, inainte de anuntul lui Series 7, existau zvonuri despre un nou design. Se pare ca zvonurile nu s-au adeverit, intr-un fel.

CITESTE SI:  Ce asistent virtual lanseaza Bank of America

Desi Apple Watch Series 7 nu a fost dezvaluit cu un design complet nou cum indicau zvonurile, exista anumite elemente noi de design, dar ceasul inteligent e aproape similar cu cel precedent.

Cu toate acestea, unele dintre zvonuri au fost corecte, cum ar fi despre cresterea dimensiunii ecranului si despre reducerea dimensiunilor marginilor ecranului.

CITESTE SI:  Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 e oficial. Pret si specificatii

Ecranul e unul mai rezistent fizic, iar dispozitivul  e primul smartwatch cu certificare de etanseitate IP6X. De asemenea, conform companiei, noul smartwatch se va putea incarca intr-un timp cu 33% mai scurt decat Series 6, pastrand autonomia de 18 ore.

Desi nu exista noi senzori de sanatate, compania Apple din Statele Unite a inclus cateva caracteristici software noi. Dar, in general, nu exista lucruri noi nici in privinta caracteristicilor.

CITESTE SI:  De ce un startup chinez de masini electrice e si mai dependent de China decat inainte

Exista o multime de noi curele dintre care utilizatorii pot alege, iar compania a clarificat faptul ca vechile curele vor fi compatibile cu Apple Watch Series 7, in ciuda cresterii dimensiunii ecranului. Smartwatch-ul Series 7 se va vinde la un pret de pornire de 399 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare la toamna. Ce crezi despre pret si despre design?