fbpx

Pretul pentru ochelarii inteligenti ai Amazon, Echo Frames

Pretul pentru ochelarii inteligenti ai Amazon, Echo Frames

Compania Amazon din SUA ofera in sfarsit ochelarii inteligenti Echo Frames oricui doreste sa-i cumpere. Acestia vin cu asistentul virtual Alexa. S-a dezvaluit si la ce pret se vor vinde. Initial, acest dispozitiv putea fi cumparat de la Amazon doar pe baza de invitatie.

Anul trecut, compania Amazon din Statele Unite a decis sa patrunda in lumea ochelarilor inteligenti. Acest lucru a dus la un dispozitiv care se numeste Echo Frames.

Acesta e o pereche de ochelari inteligenti (si in acelasi timp cu prescriptie medicala) care are incorporat asistentul virtual Alexa. Cu toate acestea, acestia erau disponibili doar pentru cei care erau invitati sa-i cumpere.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Apple retrage aceasta aplicatie de pe App Store

Cei care sunt curiosi cu privire la ochelarii inteligenti Echo Frames si ar dori sa-i probeze, vor fi incantati ca compania Amazon din Statele Unite a anuntat intre timp ca Echo Frames sunt acum disponibili pentru cumparare pentru oricine si ca nu va mai fi nevoie de invitatie speciala.

CITESTE SI:  De ce HomePod primeste sistemul de operare tvOS de la Apple

Compania Amazon din SUA a efectuat, de asemenea, anumite modificari fata de modelul original. Una dintre aceste modificari consta in imbunatatirea sunetului.

Originalul s-a bazat pe difuzoare open-ear, dar noul model va avea difuzoare care pot regla automat volumul pe baza zgomotului de fond. Exista, de asemenea, imbunatatiri la autonomia acumulatorului, autonomia fiind sporita cu pana la 40%.

Noii ochelari inteligenti Echo Frames ai companiei Amazon din Statele Unite au un pret de 250 de dolari, spre deosebire de pretul de 180 de dolari al modelului original.

CITESTE SI:  O instanta din Australia a ordonat pentru prima data companiei Google asta

Acesti ochelari inteligenti Echo Frames cu pret de 250 de dolari nu sunt neaparat ieftini, mai ales pentru cei care considera ca aceasta tehnologie e mai degraba o noutate decat ceva util. Dar daca esti interesat, poti cumpara o pereche de pe site-ul companiei Amazon din SUA.