fbpx
Detalii despre noile casti wireless AirPods 3 ale Apple

Detalii despre noile casti wireless AirPods 3 ale Apple

Noi stiri provenite de la publicatia DigiTimes indica faptul ca noile casti wireless AirPods 3 vor fi lansate de compania Apple din Statele Unite in acest an, posibil la un eveniment sau fara un eveniment. S-a dezvaluit si designul posibil al acestor dispozitive ale companiei din Cupertino, Statele Unite.

Avand in vedere ca unul dintre avantajele castilor wireless Apple e integrarea profunda cu dispozitivele iOS, inclusiv cu iPhone-urile, unii credeau ca compania din Statele Unite va anunta castile AirPods 3 la evenimentul pentru noile iPhone-uri.

CITESTE SI:  De ce Facebook testeaza un feed numai pentru stiri

Acest lucru nu s-a intamplat, iar oamenii se intreaba acum cand va aparea AirPods 3. Pentru cei interesati, o stire de DigiTimes a dezvaluit ca compania din Statele Unite s-ar putea sa lanseze noile casti wireless pana la sfarsitul acestui an.

Se vehiculeaza faptul ca Apple va organiza un eveniment in aceasta luna, eveniment in care compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea lansa noi laptopuri MacBook Pro, dar si sa dezvaluie o versiune upgradata a cipului M1.

CITESTE SI:  Tara in care Apple si Google ar putea renunta la o parte din controlul asupra magazinelor lor de aplicatii

Se crede ca compania Apple din Statele Unite va anunta la acel eveniment si noile casti wireless. Sau compania s-ar putea sa le lanseze discret, fara un eveniment, prin Apple Store.

S-a zvonit ca AirPods 3 vor fi lansate de compania din Cupertino, Statele Unite cu un nou design, pentru a fi mai similare cu AirPods Pro, cu o tulpina mai scurta, un design universal de extremitate si o carcasa de incarcare wireless mai compacta.

CITESTE SI:  FBI le sfatuieste pe companii sa renunte la aplicatiile Kaspersky

Ce parere ai despre asta? Crezi ca noile casti wireless AirPods 3 chiar vor fi lansate de compania Apple din Cupertino, Statele Unite, in acest an? Si crezi ca vor fi lansate discret sau la vreun eveniment?