fbpx

Pretul noilor casti wireless ieftine ale Razer

Pretul noilor casti wireless ieftine ale Razer

Compania Razer din Statele Unite lanseaza noi casti wireless care se numesc Opus X. Acestea sunt ieftine si sunt echipate cu anulare activa a zgomotului. Dispozitivele respective accesibile la pret vizeaza nu doar utilizatorii gameri, ci si pe cei care nu sunt pasionati de jocuri video.

Produsele companiei Razer cu sediul principal in Statele Unite sunt in general destinate gamerilor. Dar, in cazul in care esti pasionat de gaming, atunci vei fi interesat de faptul ca Razer a anuntat intre timp noi casti ieftine care se numesc Opus X.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri va primi jocul mobil Fortnite de la Epic Games

Iti par familiare? Daca da, asta e pentru ca acestea sunt niste alternative mai ieftine la Razer Opus care au fost lansate anul trecut. Caracteristicile lui Opus X includ anularea activa a zgomotului care anuleaza zgomotele exterioare.

De asemenea, exista si o caracteristica care se numeste Quick Attention care permite sunet din imprejurimi, ceea ce ar putea fi important daca esti in public, e important din motive de siguranta sa fii atent la imprejurimi.

CITESTE SI:  Cum iti pune Sony un ecran de infotainment in masina si la ce pret

Aceste casti ieftine sunt wireless, ceea ce inseamna ca concureaza cu celelalte casti wireless de pe piata, majoritatea dintre ele fiind scumpe. De asemenea, avand in vedere ca acesta e un produs Razer, compania din Statele Unite a inclus si o functie de gaming care se numeste Gaming Mode si care reduce latenta sunetului prin Bluetooth la doar 60ms, ceva extraordinar pentru gamerii competitivi.

Castile wireless ieftine Opus X au o autonomie de pana la 40 de ore cu anularea zgomotului activa, sau 30 de ore cu acea functie dezactivata. Noile casti wireless ieftine Opus X ale companiei Razer din Statele Unite se vor vinde la preturi de 100 de dolari.

CITESTE SI:  Care gameri Fortnite vor avea gratuit un abonament Disney+

Ce parere ai despre noile casti wireless ieftine Opus X ale companiei Razer din SUA? Crezi ca pretul lor de doar 100 de dolari inseamna ca oamenii le vor cumpara?