fbpx

Ochelarii Apple Glasses. Pretul si specificatiile posibile

Ochelarii Apple Glasses. Pretul si specificatiile posibile

Au fost dezvaluite o multime de noi informatii despre ochelarii Apple Glasses ai companiei din Statele Unite, inclusiv pretul, specificatiile tehnice si cam cand s-ar putea lansa.

Au circulat zvonuri despre ochelarii Apple Glasses. Asta pentru ca acestia reprezinta o categorie de produse cu totul noua pentru aceasta companie si una care, in trecut, nu prea a avut succes.

Ramane de vazut daca aceasta companie va reusi acolo unde altii au esuat. Intre timp, au aparut noi informatii despre Apple Glasses. Intr-un nou clip video incarcat pe YouTube, Jon Prosser de la FrontPageTech a impartasit multe informatii noi despre Apple Glasses, inclusiv numele sau “oficial”, pretul, specificatiile tehnice si perioada de lansare.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A70 e oficial - smartphone impresionant cu specificatii foarte bune

Incepand cu pretul, Prosser sustine ca ochelarii Apple vor avea un pret de pornire de 499 de dolari, cu optiunea de a fi oferiti drept ochelari cu reteta pentru cei care au nevoie.

CITESTE SI:  Ce raspunde Facebook la stirea ca transcria chaturile audio ale utilizatorilor sai

Noii ochelari sunt mult mai ieftini decat au crezut unii, avand in vedere ca compania din Statele Unite nu e prea cunoscuta pentru ieftineala. Cu toate acestea, Jon Prosser dezvaluie motivul pentru care s-a decis acest pret.

Acest pret accesibil al ochelarilor se datoreaza faptului ca, la fel ca in cazul primului smartwatch al companiei, aproape toata procesarea dispozitivului Apple Glasses va avea loc pe iPhone, ceea ce permite companiei sa economiseasca niste bani.

CITESTE SI:  Ce preturi au laptopurile Samsung alternative la MacBook Pro

Ecranele vor fi incorporate in ambele lentile ale noului dispozitiv Apple Glasses cu pret de 499 de dolari, iar utilizatorii vor putea interactiona cu ochelarii prin gesturi. Prosser a dezvaluit ca un prototip timpuriu a prezentat tehnologii precum LiDAR si incarcare wireless, dar ramane sa vedem daca aceste tehnologii vor ramane in versiunea finala care s-ar putea lansa in acest an sau in 2021. Ce parere ai despre asta?