fbpx
Pretul clonelor de Apple Watch Series 7 care se vand in China

Pretul clonelor de Apple Watch Series 7 care se vand in China

Clone ale smartwatch-ului Apple Watch Series 7 se vand in aceste momente in China si sunt foarte ieftine comparativ cu ceasurile inteligente ale companiei din Cupertino, Statele Unite. S-a dezvaluit pretul la care se vand aceste clone.

Conform unor noi zvonuri, noul smartwatch Apple Watch Series 7 din acest an s-ar putea lansa cu un nou design. Se zvoneste ca compania din Cupertino, Statele Unite, va renunta la marginile curbate pentru a adopta un design mai plat, similar cu designul iPad-urilor si iPhone-urilor din ultimii 5 ani.

CITESTE SI:  China depaseste Statele Unite intr-un top al supercomputerelor

Desigur, aceste informatii nu au fost confirmate. Dar, conform unor fotografii impartasite pe Twitter de Majin Bu si DuanRui, clone ale acelui smartwatch au aparut deja in China, dar probabil acestea ruleaza propriul lor sistem de operare, nu sistemul de operare watchOS.

Acestea par similare cu presupusul design al smartwatch-ului Apple Watch Series 7 care s-ar putea lansa anul acesta. Dar, dupa cum indica 9to5Mac, avand in vedere ca aceste clone se bazeaza pe un design inca neconfirmat, acestea nu sunt foarte detaliate.

CITESTE SI:  Nokia ar putea renunta la Android in favoarea acestui sistem de operare pentru smartphone-uri

Cu toate acestea, conform lui Majin Bu, aceste ceasuri inteligente sunt vandute producatorilor de carcase la preturi de 60 de dolari fiecare. Acest lucru ar permite producatorilor de carcase si accesorii sa fie inaintea companiei din Cupertino si sa produca accesorii precum carcase si curele pentru smartwatch-ul Apple Watch dupa ce se lanseaza pe piata.

CITESTE SI:  Cu cat vor scadea preturile sistemelor solare ale Tesla pentru case

Cu toate acestea, exista riscul ca zvonurile despre reproiectarea lui Apple Watch sa nu fie corecte, dar presupunem ca aceste companii sunt dispuse sa si-l asume.

Ce parere ai despre acele clone cu pret de 60 de dolari? Ai cumpara o clona de smartwatch Apple Watch Series 7 din China la pretul de doar 60 de dolari? Sau crezi ca, la acest pret, calitatea clonelor acelui smartwatch e indoielnica?