fbpx

Pretul acestui smartwatch pentru muzicieni

Pretul acestui smartwatch pentru muzicieni

Exista o multime de instrumente pe care muzicienii le pot folosi pentru a-si imbunatati ritmul. Cum ar fi un metronom. Acest dispozitiv pentru muzicieni creeaza un zgomot de click temporizat care va permite sa va incadrati in ritm. Dar daca nu sunteti in ton cu muzica, este posibil ca indiciile audio sa va incurce. De asemenea, configurarea acestui echipament consuma timp. Dar smartwatch-ul Soundbrenner Smart Watch for Musicians poate fi util in aceasta privinta si poate fi cumparat la un pret de aproximativ 80 de dolari.

CITESTE SI:  Ce browser popular nu va mai suporta Android Jelly Bean

Smartwatch-ul Soundbrenner Smart Watch for Musicians cu pret de 80 de dolari incorporeaza diverse functii pe care muzicienii le vor considera utile, fata de dispozitivele lor obisnuite.

Acest metronom portabil (smartwatch) produce trepidatii care sunt de aproximativ 7 ori mai puternice decat cele ale unui smartphone mediu, astfel incat sa puteti simti ritmul in timp ce cantati la instrumente.

E silentios, asa ca nu vei fi distras de clickuri, sunete de pornire sau alte zgomote pe care le creeaza un metronom standard. Alternativ, daca tu si formatia ta de muzicieni cantati cu volumul ridicat, nu va trebui sa va ingrijorati cu privire la identificarea indiciilor audio in timpul melodiei.

CITESTE SI:  Cele mai noi modele de laptopuri Dell XPS 13 primesc procesoarele Core de a opta generatie ale Intel

De asemenea, aplicatia Soundbrenner va permite sa conectati pana la 5 smartwatch-uri simultan. Vei putea sa te sincronizezi cu muzicienii din formatie si, avand in vedere factorul sau portabil, acest smartwatch poate fi purtat pe incheietura, pe piept, pe coapsa, pe talie, fara a va reduce din calitatea prestatiei.

CITESTE SI:  Pretul acestui monitor Dell curbat si ultrawide

Acest smartwatch pentru muzicieni combina functionalitatea, confortul, designul sau elegant si comenzile sale la indemana. Poti ajusta tempo-ul prin rotirea rotitei exterioare, sau poti configura un tempo nou.

Fiecare functie a acestui smartwatch cu pret de 80 de dolari este proiectata pentru confortul muzicienilor instrumentisti care au fost nevoiti sa foloseasca dispozitive depasite pana acum.