fbpx

Poti descarca muzica pe Apple Watch prin aceasta aplicatie

Poti descarca muzica pe Apple Watch prin aceasta aplicatie

Conform unei noi stiri, utilizatorii unui anumit serviciu de streaming de muzica pot in sfarsit descarca pe smartwatch-urile lor Apple Watch muzica de pe acel serviciu. Pentru ascultare offline fara iPhone.

Acea aplicatie de pe smartwatch-urile Apple Watch in sfarsit e la inaltimea potentialului sau. Serviciul de streaming de muzica Spotify si-a actualizat aplicatia pentru acel smartwatch pentru a permite descarcarea de melodii, pentru redare offline fara iPhone.

CITESTE SI:  De ce Uber a oferit calatorii gratuite in Statele Unite

Poti descarca melodii sau podcast-uri pe smartwatch atingand butonul cu trei puncte iar apoi selectand “Download to Apple Watch”. Poti verifica progresul in sectiunea Downloads.

Acest update face parte dintr-un update mai larg pentru aplicatie care se va lansa pentru utilizatorii din intreaga lume in saptamanile urmatoare.

Conform serviciului de streaming de muzica Spotify, aceasta e prima versiune a functiei si accepta feedbackuri pentru functia respectiva. Acea functie e in lucru de ceva timp.

CITESTE SI:  De ce e posibil ca Apple Watch Series 6 va folosi acelasi ecran

Compania Spotify s-a gandit la o aplicatie pentru Apple Watch atunci cand l-a angajat pe dezvoltatorul Andrew Chang in 2017, dar prima iteratie a aplicatiei sale oficiale s-a limitat la controlul de la distanta.

Un update ulterior a permis streaming pe smartwatch, dar streamingul era posibil doar cu o conexiune celulara sau WiFi. Acest lucru pune aplicatia Spotify la egalitate cu Apple Music.

CITESTE SI:  Pretul acestui smartwatch pentru muzicieni

Si nu va trebui sa comuti intre cele doua servicii de streaming pentru a avea acces la muzica dv. in orice moment. Ce parere ai despre faptul ca utilizatorii serviciului de streaming de muzica Spotify pot acum descarca melodii pe smartwatch-urile lor pentru ascultare offline? Crezi ca functia respectiva va fi apreciata de majoritatea utilizatorilor Apple Watch si Spotify?