fbpx

Cum iti economiseste compania Netflix banii

Cum iti economiseste compania Netflix banii

Netflix este unul dintre principalele servicii de streaming video de pe planeta. Ca sa folosesti acest serviciu de streaming, ai nevoie de un abonament pentru care trebuie sa platesti periodic. Totusi, compania din Statele Unite a gasit o modalitate de a-ti economisi banii.

Faza cu modelul pe baza de abonament este ca companiile spera ca vei continua sa platesti pentru abonament, chiar daca nu le folosesti produsele zilnic.

Este ca si cum te-ai inscrie la sala si ca, chiar daca mergi sau nu acolo, platesti in fiecare luna. Cu toate acestea, serviciul Netflix pare sa adopte o abordare diferita, aceea de a ne economisi banii.

CITESTE SI:  Filmul in care personajele Spider-Man si Venom s-ar putea confrunta intr-un mare fel

Pentru cei care au avut un cont Netflix in ultimii ani, dar nu au folosit serviciile, Netflix a anuntat ca le va anula abonamentele. Potrivit companiei: “Deci cerem tuturor oamenilor care nu au urmarit nimic pe serviciul de streaming de un an de zile de la inscriere sa confirme ca doresc sa-si pastreze abonamentul. Vom proceda la fel pentru oricine nu a mai urmarit nimic pe Netflix de peste doi ani de zile”.

CITESTE SI:  Cum a avut loc in 1970 primul apel video comercial din istorie

Compania din Statele Unite adauga: “Membrii vor primi e-mailuri sau notificari in aceasta saptamana. Daca nu confirma ca doresc sa pastreze abonamentul, le vom anula automat abonamentul”.

Netflix sustine ca nu doreste ca oamenii sa plateasca pentru ceva pe care nu-l folosesc si ca, daca clientii doresc sa-si reactiveze contul la serviciul de streaming, compania din Statele Unite va continua sa pastreze preferintele si profilurile daca revin in termen de 10 luni de la anulare.

CITESTE SI:  Accidentele Pokemon GO in timpul sofatului costa miliarde de dolari in Statele Unite

Este o miscare interesanta (de economisire a banilor abonatilor) din partea companiei din Statele Unite, mai ales ca Netflix poate beneficia de pe urma oamenilor care ii platesc serviciul de streaming fara sa-l foloseasca. Ce parere ai despre asta? Crezi ca e o miscare de laudat din partea companiei din SUA faptul ca ne economiseste banii?