fbpx
Google inca e interesata de acest dispozitiv, conform unui brevet

Google inca e interesata de acest dispozitiv, conform unui brevet

Conform unui brevet, compania Google din Statele Unite nu a renuntat inca sa dezvolte un anumit dispozitiv. Initial, oamenii nu erau suficient de pregatiti pentru o astfel de tehnologie si poate ca din acest motiv compania americana a renuntat anterior la dezvoltarea acestui dispozitiv.

Cand compania din Statele Unite a dezvaluit dispozitivul Google Glass pentru prima oara, oamenii au fost impresionati. Cu toate acestea, in acel moment, lumea pur si simplu nu era suficient de pregatita pentru tehnologia ochelarilor inteligenti, iar tehnologia a fost intampinata cu critici din partea sustinatorilor confidentialitatii.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum sunt Lumix S1 si S1R - primele camere mirrorless full-frame ale Panasonic

Nu e clar daca acum lumea e pregatita, dar se pare ca compania din Statele Unite nu a renuntat la Google Glass inca. Conform unui brevet descoperit de Patently Apple, compania din Statele Unite a depus un brevet pentru ceea ce pare a fi o pereche de ochelari inteligenti Google Glass.

Cu toate acestea, aceasta iteratie a dispozitivului Google Glass va fi diferita de designul original. Noua iteratie pare a fi similara unor ochelari obisnuiti decat unui gadget de lux, ceea ce i-ar putea permite sa se camufleze in mediu.

CITESTE SI:  De ce jocul Fortnite al Epic Games va primi boti

Nu e clar daca compania din Statele Unite intentioneaza sau nu sa aduca acest dispozitiv Google Glass pe piata, mai ales ca brevetele nu reprezinta o garantie a acestui lucru.

Cu toate acestea, nu e surprinzator ca compania exploreaza astfel de dispozitive purtabile. S-a dezvaluit ca rivalul acestei companii, Apple, lucreaza la o pereche de ochelari inteligenti care ar putea debuta in urmatorii cativa ani.

CITESTE SI:  Ce fel de escrocherie a aparut pentru utilizatorii de iPhone-uri Apple

Asa ca e posibil ca compania respectiva nu e pregatita sa cedeze companiei Apple cota de piata in acest domeniu. Ce parere ai despre asta? Iti doresti ca compania din Statele Unite sa lanseze in masa dispozitivul Google Glass?