fbpx

Un nou serviciu de streaming de jocuri ajunge pe Android

Un nou serviciu de streaming de jocuri ajunge pe Android

Conform unei noi stiri, un anumit serviciu de streaming de jocuri ajunge pe platforma mobila Android. Dar nu e vorba despre Google Stadia, e un cu totul alt serviciu – si e diferit intr-o anumita masura de Google Stadia.

Daca esti un gamer Android care doreste un serviciu de streaming de gaming, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca Project Cloud de la Microsoft a fost lansat pe Android.

Acesta vine sub forma Xbox Game Pass care e practic Netflix pentru gaming si care, spre deosebire de alte servicii de gaming precum Google Stadia, permite gamerilor sa plateasca o taxa de abonament si vor putea accesa jocurile din biblioteca.

CITESTE SI:  Ce pret si autonomie impresionanta au noile casti wireless Beats Solo Pro ale Apple

Pentru context, Google Stadia este un serviciu de streaming de gaming pentru Android destul de similar, dar principala diferenta e ca Stadia e in principal o platforma cu care gamerii pot juca jocuri, iar acestia vor trebui sa cumpere jocurile individuale inainte de a le juca.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung va transmite live concertul trupei Coldplay in realitate virtuala

Pe de alta parte, Xbox Game Pass va oferi utilizatorilor acces la o biblioteca de peste 150 de jocuri la lansare, urmand sa fie adaugate si altele.

Dezavantajul e ca gamerii nu vor detine niciunul dintre aceste titluri de pe Xbox Game Pass, asa cum utilizatorii nu detin melodiile de pe serviciile de streaming. Dar daca nu te deranjeaza acest lucru, Xbox Game Pass e o modalitate excelenta de a te bucura de o multime de jocuri la o fractiune din pretul lor.

CITESTE SI:  Cum a pierdut Apple sume considerabile in ultimii 10 ani

Un abonament la Xbox Game Pass Ultimate va costa 15 dolari pe luna si, in ceea ce priveste platformele mobile, va fi disponibil numai pe Android. Desi Apple a realizat unele modificari pentru App Store pentru a permite serviciile de streaming de jocuri, acele modificari sunt inca destul de stricte si nu deosebit de realiste, spre dezamagirea companiei Microsoft.