fbpx
Despre primul smartwatch Google Pixel care s-ar putea lansa in curand

Despre primul smartwatch Google Pixel care s-ar putea lansa in curand

Compania Google din Statele Unite ar putea lansa propriul sau smartwatch Pixel anul viitor, conform unor noi stiri. Pana acum, compania Google din Statele Unite a lansat diverse tipuri de dispozitive cu acest brand, inclusiv smartphone-uri, tablete, laptopuri si casti, dar nu si ceasuri inteligente.

Dupa ani de zile de la lansarea dispozitivelor cu brand Pixel care variaza de la smartphone-uri, tablete, laptopuri, casti si asa mai departe, oamenii s-au intrebat cand va lansa compania din Statele Unite si propriul sau smartwatch.

CITESTE SI:  Samsung Gear S2 se vinde ca painea calda in China

Din pacate, in ciuda zvonurilor din ultimii ani, un smartwatch Google inca nu a fost lansat. Dar s-ar putea lansa in curand. Conform unei stiri de Business Insider, compania din Statele Unite ar putea lansa un Pixel Watch in 2022, dar nu e clar cand anume mai exact.

Cu toate acestea, unii presupun ca acest smartwatch ar putea debuta la evenimentul Google I/O de anul viitor si ca va fi disponibil pentru cumparare mai tarziu. Acestea sunt doar speculatii.

CITESTE SI:  Tim Cook sustine ca Apple Watch suscita un mare interes din partea dezvoltatorilor de aplicatii

Dar de ce abia acum? De ce Pixel Watch nu s-a lansat pana acum? In acest an la I/O, compania Google din Statele Unite a anuntat ca va imbunatati platforma Wear OS impreuna cu Samsung.

Poate ca compania Google din Statele Unite nu a lansat inca smartwatch-ul Pixel Watch pentru ca inca nu a modernizat in proportie de 100% acea platforma. In ceea ce priveste functiile, e posibil ca acest ceas inteligent va integra functiile standard obisnuite pentru un smartwatch, poate cu anumite exclusivitati Pixel.

CITESTE SI:  Despre masina electrica Volkswagen pentru 2026

Oricum ar fi, vor aparea informatii lamuritoare probabil in 2022. Ce parere ai despre asta? Crezi ca primul smartwatch Google Pixel Watch chiar se va lansa anul viitor? Si crezi ca se va vinde scump, avand in vedere ca e primul ceas inteligent al companiei?