fbpx
De ce Apple n-a inclus conectivitate celulara in smartwatch-ul Apple Watch Series 2

De ce Apple n-a inclus conectivitate celulara in smartwatch-ul Apple Watch Series 2

Primul smartwatch capabil de conectivitate celulara al companiei din Cupertino a fost Series 3. Totusi, noi informatii indica faptul ca s-a stabilit initial ca Apple Watch Series 2 sa fie primul sau ceas inteligent cu conectivitate celulara. Compania Apple din Cupertino a renuntat la asta din anumite motive.

Ideea ca un smartwatch sa poata fi capabil de apeluri pare ceva neobisnuit, sau cel putin parea. Cu toate acestea, acest lucru a devenit posibil, pentru ca intre timp au aparut ceasurile inteligente capabile de asa ceva.

CITESTE SI:  Cat de sumbra e situatia in China pentru iPhone-urile Apple

De fapt, compania din Cupertino, Statele Unite, a prezentat un astfel de dispozitiv, Series 3. Cu toate acestea, potrivit unui tweet de DongleBookPro, initial s-a stabilit ca un alt smartwatch al companiei din Cupertino, Statele Unite, sa integreze asa ceva.

Tweet-ul a impartasit designul prototipului lui Apple Watch Series 2. Iar acest prototip integreaza conectivitate celulara. Cu toate acestea, compania a implementat conectivitate celulara abia pentru Series 3, dar acest prototip al lui Series 2 indica faptul ca compania din Cupertino explora aceasta capabilitate inca de la Series 2.

CITESTE SI:  De ce Apple a anulat dispozitivul AirPower de incarcare wireless

Totusi, conform tweet-ului, compania din Statele Unite a renuntat sa integreze aceasta conectivitate in Series 2 din cauza faptului ca modemul smartwatch-ului Series 2 functiona defectuos in proportie de 60% si ca se supraincalzea constant.

Acest lucru a determinat in cele din urma compania Apple din Statele Unite sa nu includa aceasta capabilitate in Apple Watch Series 2. A inclus-o in cele din urma in smartwatch-ul Series 3.

CITESTE SI:  Apple dezvaluie Daisy, noul sau robot de reciclare de iPhone-uri

Nu suntem siguri daca ar fi fost ceva deosebit daca conectivitate celulara ar fi fost implementata de Apple pentru smartwatch-ul Series 2, dar e interesant de descoperit designul si procesul de dezvoltare al unor dispozitive din vremurile actuale.