fbpx

Compania de smartphone-uri care isi produce propriul smartwatch

Compania de smartphone-uri care isi produce propriul smartwatch

Un anumit producator de smartphone-uri a confirmat ca isi produce propriul smartwatch si ca il va lansa la inceputul anului viitor. Si anterior aceasta companie a explorat dezvoltarea de ceasuri inteligente, dar in cele din urma a anulat acel proiect pentru a se concentra pe deplin pe smartphone-uri.

Acum cativa ani in urma, s-a dezvaluit ca producatorul OnePlus din China a incercat sa-si creeze propriul smartwatch. Producatorul din China a proiectat anterior un ceas inteligent, dar in cele din urma a decis sa renunte la acesta si sa se concentreze in schimb pe smartphone-uri.

CITESTE SI:  Cum poti desena pe consola de jocuri Nintendo Switch

Asta era acum cativa ani cand OnePlus era inca o companie noua pe piata. Avea logica ca compania din China sa se concentreze pe produsele sale de baza (smartphone-urile) inainte de a se ramifica, dar acum pare ca e timpul ca OnePlus sa revina la proiectele anterioare.

Intr-o postare pe Twitter, CEO-ul OnePlus a confirmat ca compania isi produce propriul smartwatch si ca acesta va fi lansat la inceputul anului viitor.

CITESTE SI:  Cum pot accesa proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy meniuri secrete la restaurante

CEO-ul nu a dezvaluit specificatiile tehnice sau data exacta de lansare a smartwatch-ului, dar este posibil ca se va lansa alaturi de smartphone-ul OnePlus 9 care este de asemenea stabilit pentru o lansare la inceputul anului 2021.

Nu e clar daca smartwatch-ul companiei din China va rula sistemul de operare Wear OS al Google sau daca va rula propriul sistem de operare al companiei OnePlus din China.

CITESTE SI:  Mac-urile ARM ale Apple vor continua sa accepte asta

De asemenea, nu e clar ce pret ar putea avea acel smartwatch. Dar speram ca producatorul de smartphone-uri din China va ramane la radacinile sale de buget si ca nu va percepe un pret in afara bugetului majoritatii.

Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca smartwatch-urile companiei OnePlus din China vor fi pe masura vanzarilor smartphone-urilor sale? Si ce sistem de operare crezi ca vor rula acestea?