fbpx

Ce update remediaza autonomia redusa a smartwatch-urilor Apple Watch

Ce update remediaza autonomia redusa a smartwatch-urilor Apple Watch

S-a semnalat acum ceva vreme ca acumulatorul unor smartwatch-uri Apple Watch se descarca mai devreme decat ar trebui. Acum, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a lansat un update care ar trebui sa remedieze autonomia redusa.

Daca detii un smartwatch Apple Watch si te confrunti cu o autonomie deficitara a acumulatorului dupa update-ul watchOS 7, atunci vei fi incantat sa afli ca compania din Statele Unite a lansat intre timp update-ul watchOS 7.0.2 despre care compania sustine ca va remedia autonomia redusa a acumulatorului smartwatch-ului cu care unii utilizatori se confrunta.

CITESTE SI:  Cum a permis iTunes atacatorilor sa instaleze ransomware pe PC-urile Windows

Conform companiei din Statele Unite: “Se abordeaza o problema care poate duce la o autonomie redusa a acumulatorului”. “Se remediaza o eroare care impiedica unii utilizatori sa acceseze aplicatia ECG in regiunile in care e disponibila”.

Deci, daca va confruntati cu autonomia redusa, ar trebui sa instalati cel mai nou update pentru smartwatch-urile Apple Watch. Acestea fiind spuse, luna trecuta au aparut stiri conform carora utilizatorii Apple Watch Series 3 se confruntau cu crash-uri si reporniri aleatorii dupa actualizarea software watchOS 7.

CITESTE SI:  Lyft spune ca intotdeauna va fi nevoie de soferii umani

Noul update watchOS 7.0.2 indica ca nu va remedia aceste erori ale ceasurilor inteligente, asa ca poate ca compania din Statele Unite are planificata o alta actualizare pentru acele erori.

Compania din Statele Unite a lansat o versiune beta a watchOS 7.1 care s-ar putea sa remedieze partea cu blocarile si repornirile smartwatch-urilor Series 3.

CITESTE SI:  Cum a venit instrumentul de update ASUS cu un backdoor pentru PC-uri

E posibil ca proprietarii de ceasuri inteligente Series 3 vor trebui sa aiba in vedere acest update pentru a le remedia aceste erori. Ce parere ai despre asta? Smartwatch-ul tau Apple Watch are o autonomie redusa? Ai de gand sa instalezi noua actualizare watchOS 7.0.2?