fbpx

Ce companie auto ar putea veni cu o functie de evitare a gropilor automata

Ce companie auto ar putea veni cu o functie de evitare a gropilor automata

Se pare ca masinile unei anume companii vor putea in cele din urma sa evite gropile de pe sosea in mod automat. Cineva l-a intrebat pe CEO-ul acelei companii daca compania sa va implementa o functie automata de evitare a gropilor din asfalt.

CEO-ul a raspuns in mod afirmativ. Tesla este compania care ar putea veni cu asa ceva in viitor. Aceasta ar putea integra aceasta functie in Autopilot.

Gropile din asfalt sunt ceva cu care se confrunta soferii din toata lumea. Acestea nu numai ca zgarie partea de dedesubt a masinilor, dar uneori gropile sunt suficient de adanci si sunt pline cu pietre ascutite incat sparg cauciucurile.

CITESTE SI:  Unde si-ar putea construi Tesla a treia fabrica Gigafactory din SUA

Desigur, cel mai bun lucru este sa le eviti, iar Tesla ar putea incorpora o astfel de caracteristica in masinile sale. Intr-un tweet postat de CEO-ul Tesla, Elon Musk, antreprenorul a raspuns la intrebarea unui client care dorea sa stie daca Tesla va adauga functia de evitare a gropilor la Autopilot.

CITESTE SI:  Comanda "Hey Google" pentru Google Assistant se lanseaza pe smartphone-uri

Elon Musk de la compania Tesla a raspuns: “Cu siguranta”. Nu a intrat in detalii, asa ca nu este clar cat de serios a fost, dar pare a fi o idee grozava. Nu suntem siguri cum ar putea functiona functia de evitare a gropilor de la Tesla.

Dar e posibil ca acea functie ii va permite masinii sa ramana pe banda in timp ce executa manevre de evitare a gropilor. Asta spre deosebire de manevrele manuale care pot duce masina pe banda opusa.

CITESTE SI:  Compania care isi retrage jocurile de pe GeForce Now

Nu s-a spus cand ar putea compania Tesla sa incorporeze aceasta caracteristica de evitare a craterelor in masinile sale, dar probabil ca nu este foarte mult de asteptat. Aceasta functie ar fi binevenita pentru cei care sunt fani ai caracteristicii Autopilot a companiei, caracteristica care s-a imbunatatit constant cu fiecare nou update. Ramane sa asteptam si sa vedem ce va urma.