Ce joc simulator de viata reala a putut fi descarcat gratuit

Ce joc simulator de viata reala a putut fi descarcat gratuit

Cine a visat vreodata sa se ciondaneasca cu alti internauti intr-un joc simulator de viata reala, a avut sansa de a descarca in mod gratuit un astfel de joc pe PC.

Dar pana la data de 28 mai a acestui an. Acel simulator de viata reala a fost lansat in anul 2014, iar compania EA l-a pus la dispozitia gamerilor gratis pentru o perioada scurta de timp.

Este vorba despre The Sims 4. Gamerii acestui simulator isi puteau personaliza personajele, sa construiasca si aveau si instrumente sociale. In acest joc, s-a pus accentul pe personalizare si creativitate.

CITESTE SI:  Panourile solare ale carei companii au luat foc la un depozit Amazon

Desigur, in ziua de azi, The Sims 4 ofera o experienta mult mai bogata decat oferea la lansarea sa din 2014, datorita pachetelor de expansiune care au fost lansate ulterior pentru acest simulator. Gamerii l-au putut descarca gratuit de pe Origin, pentru o perioada de timp.

Daca ti-a placut franciza The Sims si inca nu ai jucat The Sims 4, atunci vei fi interesat sa afli ca EA a anuntat ca jocul a fost gratuit de jucat pe PC, daca il descarcai de pe magazinul de jocuri Origin al companiei.

CITESTE SI:  Cum sunt pedepsiti jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege

Cu toate acestea, aceasta oferta a fost valabila pana pe 28 mai 2019. De asemenea, trebuie subliniat ca versiunea gratuita pentru descarcare a simulatorului de viata reala e versiunea de baza.

Daca doreai sa primesti alte DLC-uri care au fost lansate dupa joc, trebuia sa platesti pentru ele. Versiunea Standard a fost oferita gratuit, in timp ce Digital Deluxe Edition cu toate DLC-urile are un pret de 56,90 dolari.

CITESTE SI:  Ce optiune utila testeaza Blizzard pentru jocul Overwatch

Jocul a fost lansat in 2014, ceea ce inseamna ca probabil acum se pregateste o continuare. Pana acum, EA nu a spus daca ar trebui sa ne asteptam la simulatorul de viata reala The Sims 5. Cine a dorit sa incerce The Sims 4 in mod gratuit, il putea descarca gratuit de pe magazinul Origin al EA. Pana pe 28 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *