fbpx
Ce senzori noi ar putea include smartwatch-ul Apple Watch Series 8 in premiera

Ce senzori noi ar putea include smartwatch-ul Apple Watch Series 8 in premiera

Smartwatch-ul Series 7 nu s-a lansat inca, dar au aparut deja informatii despre ceasul inteligent Apple Watch Series 8 care se va lansa anul viitor. Informatiile indica faptul ca smartwatch-ul companiei din Cupertino pentru anul viitor va include noi senzori in premiera.

Conform informatiilor actuale, cele mai importante noutati la noul ceas inteligent Apple Watch Series 7 ar fi designul. Se pare ca nu vor aparea noi senzori de sanatate.

Poate ca senzorii existenti vor fi imbunatatiti, dar, in afara de asta, nu prea exista lucruri noi. Daca sperai la senzori noi, atunci poate ca Apple Watch Series 8 va fi smartwatch-ul potrivit pentru tine.

CITESTE SI:  VIDEO: Asa ar putea arata iPhone 11 al Apple din 2019

Asta potrivit analistului Ming-Chi Kuo. Conform acestuia, ceasul inteligent Series 8 al companiei Apple din Cupertino va include noi functii de sanatate, cum ar fi un senzor de masurare a temperaturii corpului.

Daca acest lucru ti se pare familiar, acest lucru se datoreaza faptului acum ceva timp a aparut o stire similara. De asemenea, in acea stire se vehicula ca smartwatch-ul Apple Watch Series 8 ar putea integra si un monitor pentru tensiunea arteriala.

CITESTE SI:  Cum a fost de folos Apple Watch unui individ care era cu bicicleta in munti

Nu a existat nicio mentiune despre vreun senzor de glicemie, dar s-ar putea totusi sa apara unul cu ceasul inteligent Series 8 al companiei americane. Asta nu inseamna Series 7 e un smartwatch incapabil.

Va fi capabil de aceleasi lucruri precum modelele precedente, dar intr-un nou design. Daca inca nu ti-ai cumparat un smartwatch de la aceasta companie, retine ca achizitia ceasului inteligent Series 7 merita.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii dezvolta un tatuaj smart care iti poate monitoriza sanatatea

In orice caz, noi detalii vor aparea chiar de astazi in cadrul unui eveniment al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Ce parere ai despre asta? Te-ai decis sa nu cumperi smartwatch-ul companiei pentru anul acesta, pentru a-l cumpara pe Apple Watch Series 8 cu noi senzori de anul viitor?