fbpx

De ce castile wireless AirPods Studio ale Apple au fost amanate pana in 2021

De ce castile wireless AirPods Studio ale Apple au fost amanate pana in 2021

S-a speculat ca compania Apple din Statele Unite va lansa o noua pereche de casti wireless (on-ear) care se vor numi AirPods Studio si care se vor lansa in acest an. Totusi, noi informatii indica faptul ca acestea s-ar putea lansa in 2021.

Conform zvonurilor anterioare, castile wireless AirPods Studio nu vor fi anuntate la evenimentul iPhone al Apple, dar ca s-ar putea sa se lanseze in aceasta luna sau poate luna viitoare.

Asta pentru ca s-a zvonit ca Apple va incepe productia in masa a castilor wireless abia la sfarsitul lunii octombrie. Cu toate acestea, acum se pare ca aceste casti wireless s-ar putea sa nu soseasca prea curand si ar putea fi amanate pana in 2021.

CITESTE SI:  De ce Tesla a dezactivat functia Autopilot de pe masina unui sofer

Asta potrivit lui Jon Prosser care a scris pe Twitter ca au existat unele poticniri in productia AirPods Studio si ca aparent anumite “caracteristici cheie” au fost inlaturate, desi nu e clar care ar putea fi acele caracteristici.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Instagram a ajuns la un numar urias de utilizatori

S-ar parea ca Apple mai trebuie sa lucreze la anumite lucruri inainte ca unitatile finale sa fie gata. Aceste blocaje par sa fie suficient de serioase pentru ca, potrivit lui Prosser, intarzierea s-ar putea sa determine castile AirPods Studio ale Apple sa nu poata fi gata pentru a fi livrate in decembrie, ceea ce indica ca s-ar putea sa fie livrate in 2021.

De fapt, este interesant ca compania Apple din Statele Unite are asemenea obstacole cu AirPods Studio. Cu toate acestea, s-a zvonit ca acestea nu vor fi o pereche de casti wireless obisnuite, ceea ce ar putea explica unele dintre obstacolele aparute.

CITESTE SI:  Se pare ca Apple lucreaza la o noua tehnologie pentru a creste capacitatea bateriei

Oricum, sa nu va puneti sperante ca aceste casti wireless AirPods Studio ale Apple vor sosi foarte curand. Dar o veste fantastica e ca, drept urmare a acestui lucru, lansarea AirTags ar putea avea loc posibil prin luna noiembrie a acestui an.