fbpx
Ce pret au aceste casti pentru gamerii mobili

Ce pret au aceste casti pentru gamerii mobili

Concurenta pe scena castilor a devenit destul de acerba in ultimii ani, dar, pentru gameri, Astro ramane un nume in care au incredere. Cu toate acestea, pentru ca reputatia companiei pentru casti on-ear i-a adus o multime de fani in randul gamerilor de PC si de console fixe, gamerii mobili au fost lasati pe dinafara.

Astfel ca Astro ajunge pentru prima oara in lumea castilor in-ear, A03 In-Ear Monitor cu pret de 50 de dolari. A03 IEM nu este prima pereche de casti destinate gamerilor mobili.

CITESTE SI:  Sony strange fonduri pentru victimele cutremurului din Nepal

Astro lanseaza o retea mai cuprinzatoare, promovand utilitatea A03 In-Ear Monitor pentru smartphone-uri, console de jocuri Switch si chiar pentru controlere PS4 si Xbox.

Pentru a obtine aceasta compatibilitate larga, A03 foloseste un conector de 3,5mm. Acest lucru nu e deosebit de ideal, daca folosesti unul dintre smartphone-urile de varf care nu detin jack de 3,5mm.

A03 In-Ear Monitor cu pret de 50 de dolari pentru gamerii mobili foloseste o forma care le permite sa fie robuste si elegante, dar nu prea sigure in canalul urechii, asa ca acestea nu se vor mentine in ureche in timpul activitatilor fizice.

CITESTE SI:  VIDEO: Scaunul cu rotile robotic Rodem nu seamana cu nimic altceva

Fiind o pereche de casti in-ear dedicate gamerilor mobili, Astro a construit A03 IEM cu pret de 50 de dolari intr-un mod diferit. Practic a integrat doua difuzoare pentru fiecare ureche: unul pentru bas si celalalt pentru medii si inalte.

Unii au descoperit ca, in jocuri precum Fall Guys si Persona 5, muzica era perfect echilibrata. Cu toate acestea, cablul genereaza zgomot atunci cand se perie de ceva, zgomot care ajunge in castile in-ear.

CITESTE SI:  De ce iPhone 12 ar fi amanat. Nu din cauza coronavirusului Wuhan

Nu e un dealbreaker, dar este ceva ce trebuie subliniat. Cablul vine, de asemenea, cu un microfon incorporat. Panoul de comanda cu trei butoane este fabricat din plastic si pare cam ieftin, nu doar in contrast cu castile in-ear A03 IEM din aluminiu pentru gamerii mobili, dar si in comparatie cu alte perechi.