fbpx

Ce erori poate cauza update-ul watchOS 7 pe Apple Watch Series 3

Ce erori poate cauza update-ul watchOS 7 pe Apple Watch Series 3

Compania Apple din SUA a lansat recent update-ul watchOS 7 pentru smartwatch-urile sale. Din pacate, daca instalezi aceasta actualizare pe Apple Watch Series 3, te vei confrunta cu unele erori. Asa ca nu ar trebui sa instalezi inca update-ul watchOS 7 pe acest ceas inteligent.

Update-ul watchOS 7 a fost lansat de compania din Statele Unite recent si vine cu o serie de noi caracteristici si imbunatatiri pentru smartwatch-urile Apple Watch.

Cu toate acestea, daca esti proprietarul unui Apple Watch Series 3 si inca nu ti-ai actualizat smartwatch-ul la watchOS 7, recomandat ar fi sa nu instalezi acest update.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi reluat productia lui iPhone X lansat in 2017

Asta pentru ca, conform reclamatiilor mai multor utilizatori pe site-ul companiei din SUA si pe forumul MacRumors, exista proprietari Apple Watch Series 3 care se confrunta cu diverse erori legate de acest update.

Conform reclamatiilor, utilizatorii se confrunta cu reporniri aleatorii, blocari, lucruri care nu se incarca corect si cu o performanta nemultumitoare.

CITESTE SI:  Furnizorii lui iPhone X au batai de cap cu senzorii 3D de recunoastere faciala

Compania din Statele Unite a lansat actualizarea watchOS 7.0.1 la scurt timp dupa watchOS 7, dar se pare ca actualizarea nu a abordat niciuna dintre aceste erori.

In prezent, pare ca e vorba mai degraba despre o problema Apple Watch Series 3 si ca alte smartwatch-uri ale companiei americane nu se confrunta cu asta.

Unii sustin ca nu au intampinat nicio problema cu smartwatch-urile lor Series 3, asa ca depinde de la caz la caz. In orice caz, sa speram ca compania Apple din Statele Unite e constienta de asta si ca lucreaza la un nou update care va remedia erorile.

CITESTE SI:  Microsoft Office are un bug care te scoate de minti

Intre timp, asa cum am mentionat, daca inca nu ai instalat update-ul pe Series 3, ar trebui sa ai in vedere sa nu-l instalezi, pentru ca smartwatch-ul tau sa nu aiba aceleasi erori. Ce parere ai despre aceasta stire despre acest smartwatch?