fbpx

Ce pret are acest smartwatch in pas cu moda

Ce pret are acest smartwatch in pas cu moda

O companie de moda (Kate Spade New York) a lansat primul sau smartwatch sport pentru femei. Are o natura mai sportiva, dar in pas cu moda, ceea ce femeile cliente ale brandului vor aprecia. “Sport Smartwatch” – asa cum este numit – poate fi cumparat deja, iar pretul a fost dezvaluit.

Daca esti in cautarea unui smartwatch de designer, acum ai o optiune excelenta. Kate Spade New York a lansat primul sau ceas inteligent sport, pentru femei.

CITESTE SI:  watchOS 7 elimina aceasta functie de pe smartwatch-urile Apple Watch

In cazul in care nu stii, Kate Spade a fost un designer destul de cunoscut pentru gentile la moda, bijuterii, accesorii tehnologice si o multime de lucruri.

Kate Spade New York este compania care ofera imbracaminte si accesorii de designer la moda. Compania a oferit deja curele de smartwatch, dar acum a lansat in sfarsit un smartwatch sport pentru cliente.

Acesta va avea un pret de 275 de dolari. Nu este un alt ceas inteligent cu specificatii neimpresionante, ci este propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon Wear 3000.

CITESTE SI:  Lenovo Z5 Pro GT: Primul smartphone cu 12GB de RAM are un pret surprinzator de mic

Ca in cazul oricaror smartwatch-uri, cu cel al Kate Spade New York ar trebui sa-ti poti urmari activitatile zilnice (pasi/statistici de fitness) si sa efectuezi plati.

E propulsat de sistemul de operare Wear OS al Google, ceea ce inseamna ca este o optiune destul de utila. Pe langa specificatii bune, acest ceas inteligent la moda vine si cu o greutate redusa (cantareste doar 40 de grame).

CITESTE SI:  Ce filme mai speciale ar putea oamenii inchiria pentru 3000 de dolari

Arata destul de bine in comparatie cu ceasurile inteligente disponibile comercial. Ceasul inteligent la moda mai vine cu o curea din silicon si cu o carcasa din aluminiu.

Asta inseamna ca este mai usor si mai confortabil. Pentru a fi pe placul clientelor, smartwatch-ul sport la moda cu pret de 275 de dolari e disponibil in trei optiuni de culori. Acesta poate fi comandat deja.