fbpx
Ce design ar putea avea noile casti wireless AirPods ale Apple din 2021

Ce design ar putea avea noile casti wireless AirPods ale Apple din 2021

Un nou model de casti wireless AirPods se va lansa anul viitor, in prima jumatate a anului viitor, conform unor surse din lantul de aprovizionare al companiei Apple. S-a dezvaluit si ce design ar putea avea acel nou model (de a treia generatie) care s-ar putea lansa in prima jumatate a anului viitor.

Ultima data cand compania Apple din Statele Unite si-a actualizat gama AirPods a fost in 2019, cand compania americana a lansat modelul de a doua generatie.

Unii s-au asteptat ca Apple va lansa noi casti wireless AirPods anul acesta, bazandu-se de programul de lansare anterior al companiei, dar acum pare ca acest lucru nu se va intampla.

CITESTE SI:  Ce caracteristica interesanta legata de Apple Pencil ar putea ajunge pe iOS 14

O stire de la publicatia DigiTimes sustine ca anumite surse din lantul de aprovizionare al companiei Apple din SUA sustin ca castile wireless AirPods de generatie a treia vor sosi abia in prima jumatate a anului 2021.

Nu este clar de ce Apple are nevoie de atat timp pentru a aduce pe piata a treia generatie a acelor casti wireless. Dar, avand in vedere succesul acestor dispozitive, poate ca clientii inca se multumesc sa cumpere modelele existente.

CITESTE SI:  VIDEO: Un concept de iPhone 7 Edge combina Apple cu Samsung

Acestea fiind spuse, se asteapta ca modelul de a treia generatie va veni cu unele modificari de proiectare. Analistul Ming-Chi Kuo a declarat anterior ca modelul de generatie a treia va avea un design similar AirPods Pro – care este mai degraba un design in-ear care va permite castilor wireless sa se potriveasca mai bine urechii purtatorului.

CITESTE SI:  NSA a folosit Twitter pentru a trimite mesaje codate unui rus

In ceea ce priveste modelul AirPods Pro de a doua generatie al Apple, ultima data s-a indicat ca s-ar putea lansa tot in 2021, dar mai degraba pe la sfarsitul anului 2021, sau chiar la inceputului anului 2022.

Ce parere ai despre aceste informatii? Crezi ca acum ar fi neaparat momentul pentru noi casti wireless AirPods de la Apple, sau esti de parere ca mai bine s-ar lansa in 2021?