fbpx

Ce cumpara compania Google pentru 2,1 miliarde de dolari

Ce cumpara compania Google pentru 2,1 miliarde de dolari

E oficial. Compania Google din Statele Unite cumpara pentru 2,1 miliarde de dolari ceva anume. Google a anuntat aceasta miscare intr-o noua postare pe blog acum scurt timp. E o certitudine ca compania cumpara acel ceva pentru ca ii este util. Nu l-ar cumpara daca nu i-ar folosi la nimic.

De ani de zile, auzim zvonuri conform carora compania Google ar dori sa-si produca propriul smartwatch. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a materializat inca.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul ce poate capata senzor de amprente integrat in ecran

Insa se pare ca compania se apropie de indeplinirea acestui vis. Asta pentru ca, conform zvonurilor, compania cumpara producatorul Fitbit la un pret de 2,1 miliarde de dolari.

Conform companiei Google: “Fitbit a fost un adevarat pionier in industrie si a creat produse si experiente captivante, dar si o comunitate vibranta de utilizatori. Lucrand indeaproape cu echipa de experti a Fitbit si reunind cea mai buna inteligenta artificiala, cel mai bun software si cel mai bun hardware, putem stimula inovatia pentru dispozitive purtabile si sa construim produse de care vor beneficia si mai multi oameni din intreaga lume”.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile casti wireless ale Microsoft

Compania inca nu a declarat exact cum anume intentioneaza sa procedeze in continuare dupa cumpararea companiei Fitbit, dar probabil ne putem astepta la smartwatch-uri Made By Google.

De asemenea, cumpararea companiei Fitbit ar permite stimularea platformei Wear OS a Google. Platforma care, in mod cert, s-a chinuit sa aiba acelasi impact pe care Apple il are cu smartwatch-urile Apple Watch.

CITESTE SI:  Cercetatorii descopera ca pirateria online este mai populara ca oricand

Cat despre Fitbit, aceasta companie i-a asigurat pe utilizatori ca datele utilizatorilor Fitbit nu vor fi folosite pentru Google Ads, in caz ca unii erati ingrijorati cu privire la confidentialitate. In orice caz, numai timpul va spune care va fi rezultatul acestei cumparari, asa ca fiti pe faza pentru mai multe informatii in viitor.