fbpx

Ce autonomie incredibila au aceste casti wireless de gaming

Ce autonomie incredibila au aceste casti wireless de gaming

Gamerii considera ca nu este nimic mai rau decat sa ramana fara energie in castile wireless de gaming in timp ce se afla in mijlocul unui joc. Totusi, se spera ca noile casti wireless Sennheiser GSP 370 vor reusi sa impiedice aceasta situatie, pentru ca vin cu o autonomie incredibila.

Daca te afli in tabara care crede ca este nevoie de casti specifice pentru gaming, atunci ai putea fi interesat sa afli ca Sennheiser a dezvaluit recent cele mai recente casti wireless de gaming ale sale si se numesc GSP 370.

CITESTE SI:  Cum ar putea detecta boala Parkinson smartwatch-ul Apple Watch in viitor

Avand in vedere ca compania se specializeaza de obicei mai mult pe dispozitivele pentru muzica, e interesant de vazut ca s-a extins si la gaming.

Deci de ce aceste casti wireless sunt diferite fata de altele? Conform Sennheiser, autonomia incredibila a acestora va fi un urias avantaj. Asta pentru ca compania se mandreste cu faptul ca GSP 370 vor avea o autonomie incredibila de 100 de ore, dupa care vor avea nevoie de incarcare.

CITESTE SI:  Ce tip de dispozitiv cu totul nou va lansa Apple anul viitor, spun surse

Asta inseamna ca, daca joci jocuri numai cateva ore pe zi, dispozitivul wireless pentru gaming ar trebui sa te tina circa o luna de zile, daca nu mai mult, pana ce va ramane fara energie in baterie.

Insa compania spune ca daca joci jocuri 6 ore pe saptamana, autonomia ar trebui sa te tina 4 luni. Alte caracteristici ale acestui dispozitiv wireless includ un microfon care anuleaza zgomotul si care poate fi dezactivat automat cand indepartezi microfonul de tine.

CITESTE SI:  Cum a fost gasit smartwatch-ul Apple Watch furat de doi hoti

Dispozitivul GSP 370 va veni si cu un fel de bentita, pe langa pernute cu spuma cu memorie pentru urechi. Din fericire, nu vine cu un design tipator ca alte casti de gaming.

Deci daca doreai ceva mai discret, acest dispozitiv ar putea fi potrivit pentru tine. Castile Sennheiser GSP 370 wireless de gaming cu autonomie incredibila vor avea un pret de 200 de dolari si sunt disponibile pentru cumparare de pe magazinul online al Sennheiser.