fbpx

Cum cresti viteza masinii Tesla Model 3 fara sa o duci la service

Cum cresti viteza masinii Tesla Model 3 fara sa o duci la service

Compania Tesla din Statele Unite le permite proprietarilor de masini Model 3 sa le creasca viteza, in schimbul unei sume de bani. Ceea ce e surprinzator este ca proprietarii nu trebuie sa-si duca autoturismele la service ca sa se umble fizic la acestea.

Viteza de acceleratie pentru 100 de kilometri la ora al autoturismului Model 3 al Tesla va creste cu 0,5 secunde. Totul se rezolva printr-un update software emis de compania din Statele Unite si care are un pret de 2000 de dolari. Unii zic ca se merita, altii ca nu.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri blocheaza jocul Pokemon GO al Niantic

Crezi ca masinile companiei Tesla din SUA ar trebui sa fie mai rapide? Daca da, atunci ai putea fi interesat sa afli ca compania a anuntat o noua caracteristica (dintr-un update software) care va creste viteza masinii Tesla Model 3 Dual Motor Long Range.

Caracteristica are un pret de 2000 de dolari si e cunoscuta drept Acceleration Boost. Deci, ce viteza poate avea masina Tesla dupa acest upgrade?

CITESTE SI:  O companie din Japonia incepe sa-si plateasca angajatii in Bitcoin

Conform companiei Tesla din Statele Unite, ar trebui ca autoturismul Model 3 sa poata accelera pana la 100 de kilometri la ora in 3,9 secunde. Anterior, masina companiei din Statele Unite putea ajunge la viteza de acceleratie 100km/h in 4,4 secunde, ceea ce inseamna ca cheltui 2000 de dolari pentru o diferenta de 0,5 secunde.

Merita aceasta viteza suplimentara 2000 de dolari? Depinde de nevoile si preferintele tale. Daca ai absoluta nevoie ca masina Model 3 sa accelereze pana la 100km/h in 3,9 secunde, poate ca da.

CITESTE SI:  De ce Bentley nu va lansa masini electrice mai devreme de 2025

In caz contrar, nu e clar cat de multi soferi vor putea sesiza diferenta de viteza de 0,5 secunde pe autoturismul lor Tesla Model 3. Acestea fiind spuse, este o schimbare interesanta in modul de imbunatatire a masinilor. In trecut, trebuia sa mergi cu ea in service, dar acum o poti imbunatati prin update-uri software care circula prin unde radio.