WhatsApp iti ofera mai mult timp pentru a sterge mesajele trimise din greseala

WhatsApp iti ofera mai mult timp pentru a sterge mesajele trimise din greseala

WhatsApp a schimbat discret modul in care functioneaza caracteristica de stergere a mesajelor. Initial introdusa in octombrie, caracteristica “delete for everyone” iti permitea sa stergi mesajele dupa cel mult 7 minute de la trimitere. Acum s-a extins la mult mai mult timp.

WhatsApp a introdus o functie “delete for everyone” in luna octombrie a anului trecut. Aceasta caracteristica a permis utilizatorilor sa stearga mesajele pe care le-au trimis din greseala.

Cu toate acestea, acestia puteau sa utilizeze aceasta functie numai in termen de sapte minute de la trimiterea mesajului pe WhatsApp. Daca depaseau limita de timp, nu mai puteau sterge mesajul.

CITESTE SI:  Asistentul virtual Alexa poate trimite mesaje SMS acum

Se pare ca WhatsApp a crescut discret limita de timp la mai bine de o ora. WABetaInfo a vazut ca cea mai recenta versiune a WhatsApp – care este acum lansata – a extins aceasta limita de timp destul de mult.

Utilizatorii WhatsApp vor avea acum la dispozitie o ora, 8 minute si 16 secunde pentru a utiliza functia “delete for everyone” dupa ce au trimis un mesaj din greseala.

Nicio informatie suplimentara despre aceasta schimbare nu a fost furnizata de compania detinuta de Facebook si chiar si pagina de asistenta duce lipsa de detalii.

Nici o explicatie nu a fost oferita despre acest termen de stergere a mesajelor de peste o ora, dar s-a subliniat de multi pe Twitter ca termenul este egal cu 2 la puterea 12, ceea ce ar explica aceasta durata de timp.

CITESTE SI:  Scrisori pierdute de-ale lui Alan Turing au fost descoperite intr-un dulap de depozitare

Oferind utilizatorilor de WhatsApp mai mult timp pentru stergerea conversatiilor ar putea duce la conversatii mai temporare pe cel mai popular serviciu de mesagerie cross-platform din lume care nu ofera intr-adevar o functie de conversatie secreta la fel ca unii dintre rivalii sai care creeaza conversatii care nu sunt stocate pe dispozitivul niciunui tert.