fbpx

Aceasta functie a smartwatch-urilor Apple Watch ajunge in noi tari

Aceasta functie a smartwatch-urilor Apple Watch ajunge in noi tari

O anumita functie a smartwatch-urilor Apple Watch ale companiei Apple din Statele Unite ajunge in noi tari. Printre aceste tari se numara Israel, Qatar, Columbia si altele. Asta pentru ca au fost indeplinite reglementarile din acele tari pentru acea functie a smartwatch-urilor Apple Watch.

Una dintre caracteristicile pe care compania din Cupertino, Statele Unite, le-a adus pe smartwatch-urile Apple Watch cu ceva timp in urma a fost caracteristica ECG.

Spre deosebire de monitorul de ritm cardiac, monitorul ECG incearca sa verifice ritmul cardiac pentru iregularitati, ceea ce poate fi semnul unei afectiuni.

CITESTE SI:  Ce pret urias are TV-ul 8K OLED de 88 de inci al LG

Cu toate acestea, avand in vedere ca functia e clasificata drept caracteristica medicala, aceasta nu a fost disponibila in intreaga lume la lansare.

Pana in prezent, functia ECG de pe aceste smartwatch-uri lipseste inca in unele tari, dar compania din Statele Unite lucreaza pentru a o aduce si in restul tarilor. In update-ul watchOS 7, functia ECG a fost extinsa pe noi piete, cum ar fi Columbia, Israel, Kuweit, Oman, Qatar si Emiratele Arabe Unite.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa s-a donat in total prin Facebook pana acum

Exista inca o multime de piete in lume in care caracteristica ECG nu e disponibila. Acest lucru va depinde de cat de curand va indeplini compania din Statele Unite reglementarile medicale din intreaga lume, asa ca ar putea fi nevoie de ceva timp pana se va intampla acest lucru.

Cel mai recent smartwatch de varf al companiei din Statele Unite, Apple Watch Series 6, vine cu o noua functie medicala – masurarea oxigenului – care, similar cu caracteristica medicala de monitorizare ECG, ar putea avea nevoie de ceva timp pana va ajunge pe smartwatch-urile Apple Watch ale utilizatorilor din intreaga lume. Ce parere ai despre faptul ca functia ECG a smartwatch-urilor Apple Watch se extinde in tarile din lume?