fbpx

VIDEO: O demontare a lui iPhone 6s explica de ce pare sa fie rezistent la apa

VIDEO O demontare a lui iPhone 6s explica de ce pare sa fie rezistent la apa

iPhone 6s si iPhone 6s Plus au fost lansate oficial pe piata, iar pentru aceste noi dispozitive au inceput demontarile.

Marea intrebare este: Sunt rezistente la apa noile smartphone-uri Apple? Pe baza ultimelor demontari ale iFixit, s-ar parea ca iPhone 6s este cu siguranta mult mai rezistent la apa.

Mai devreme in aceasta saptamana, a aparut un clip video care l-a aratat pe noul iPhone 6s stand scufundat in apa timp de o ora.

Acest lucru este ceva impresionant, avand in vedere ca, anterior, defectiunile smartphone-urilor Apple cauzate de apa apareau destul de des, dar, luand in considerare ca Apple nu a promovat niciun fel de proprietate de rezistenta la apa, ce putem spune?

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

Cei de la iFixit au postat recent un clip video in care acestia l-au demontat pe iPhone 6s si au descoperit unele caracteristici care i-au permis smartphone-ului sa fie rezistent la apa.

Pentru inceput, acestia au descoperit in urma demontarii ca exista un adeziv aditional pentru display care era deja tinut de suruburi, asa ca adaugarea adezivului ar fi putut juca un rol la rezistenta la lichide a telefonului.

CITESTE SI:  Cat de similar e iPhone SE din 2020 cu iPhone 8 din 2017

Mai departe, acestia au descoperit, in urma demontarii, adaugarea unei garnituri in jurul cadrului lui iPhone 6s.

Placa de baza a oferit de asemenea niste indicii, s-a descoperit ca conectorii cablurilor erau inconjurati de un sigiliu.

iFixit indica de asemenea catre un brevet al companiei Apple care a fost inscris mai devreme in acest an pentru exact acelasi lucru, asa ca se pare ca acesta este un patent Apple care practic a devenit realitate.

CITESTE SI:  Xperia Z3+ si Xperia Z4 par usor de reparat

Acestea fiind spuse, nu putem fi siguri daca acest lucru a fost facut doar pentru a face ca iPhone 6s sa fie mai rezistent la apa si ca la urma urmei s-a dovedit ca per total face o treaba destul de buna.