fbpx
Ce console de jocuri concurente au fost depasite de Nintendo Switch la vanzari

Ce console de jocuri concurente au fost depasite de Nintendo Switch la vanzari

Potrivit unor noi stiri, consola de jocuri Nintendo Switch a depasit anumite doua console de jocuri la vanzari. Nintendo Switch s-a vandut pana in prezent in 86,04 milioane de unitati. Important de mentionat e faptul ca cele doua dispozitive sunt destul de vechi si s-au lansat cu ani de zile in urma.

In urma dezastrului care a fost cu Wii U, oamenii au fost ingrijorati cu privire la cum se va descurca Nintendo Switch in calitate de succesor.

CITESTE SI:  De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

Dar acum pare ca aceste ingrijorari au fost nefondate. Conform celor mai recente rezultate financiare ale companiei din Japonia, acel dispozitiv e o consola de jocuri ravnita.

Potrivit datelor lansate de compania din Japonia, aceasta a livrat 86,04 milioane de unitati pana in prezent. Asta inseamna ca acel dispozitiv inca se afla in urma dispozitivului Wii care s-a vandut in peste 100 de milioane de unitati, dar inseamna si ca Nintendo Switch a depasit in cele din urma dispozitive precum Sony PS3 si Microsoft Xbox 360.

CITESTE SI:  Cum se pot incarca jocuri neoficiale in consola PS2

Pentru context, PS3 s-a vandut in 87,4 milioane de unitati, in timp ce Xbox 360 s-a vandut in 86 de milioane de unitati. Dar PS2 detine recordul cu 155 de milioane de unitati vandute, asa ca nu e clar daca Nintendo Switch va putea depasi vreodata acest numar de unitati livrate.

Nu pare foarte echitabil sa comparam consola de jocuri Switch mai noua cu console vechi precum PS3 si Xbox 360, dar e doar pentru context. Compania din Japonia nu pare sa se gandeasca sa lanseze un succesor pentru dispozitivul sau, dar conform unor noi informatii, compania japoneza va integra un ecran OLED in locul celui LCD si va integra si un suport fizic.

CITESTE SI:  Amazon inceteaza sa mai vanda smartphone-uri Blu din cauza ingrijorarilor ce tin de securitate

In rest, consola Nintendo Switch va fi aceeasi. Ce parere ai despre faptul ca acea consola de jocuri a depasit cele doua dispozitive la vanzari?