fbpx
De ce o boxa inteligenta Amazon Echo a zis Tot ce vad sunt oameni murind

De ce o boxa inteligenta Amazon Echo a zis: “Tot ce vad sunt oameni murind”

Shawn Kinnear, in varsta de 30 de ani, a declarat ca boxa inteligenta Amazon Echo s-a activat fara solicitare si a spus niste cuvinte infioratoare. Barbatul din San Francisco a adaugat ca a urmat cea mai incomoda liniste pe care a simtit-o vreodata.

Problema cu boxele inteligente care asculta non-stop este ca uneori nu poti fi sigur ce-ar putea sa le declanseze, ceea ce, in unele cazuri, a dus la situatii destul de infioratoare.

Din pacate, se pare ca acestea sunt situatii cu care oamenii ar trebui sa se obisnuiasca, potrivit unei stiri de Metro. Potrivit stirii, Shawn Kinnear, in varsta de 30 de ani, a declarat publicatiei ca, din senin, boxa inteligenta Amazon Echo a spus cuvintele: “Tot ce vad sunt oameni murind”.

CITESTE SI:  Pentru ce va oferi browserul Mozilla Firefox atentionari

Potrivit lui Shawn Kinnear, asistentul virtual Alexa din boxa inteligenta Amazon Echo se afla in camera de zi. “Am avut Amazon Prime la TV, dar era pus pe pauza. M-am intors in bucatarie, iar atunci asistentul virtual a spus asta. A fost o afirmatie lunga, asa ca am ascultat-o atunci si am fost uimit – si nu a mai spus nimic altceva. Apoi am cerut asistentului virtual Alexa sa repete afirmatia, dar acesta a spus ca nu a inteles”.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa schimbe stabilizarea de imagine din iPhone-uri

Amazon inca nu a raspuns si nu a spus ce ar fi putut determina boxa inteligenta Echo cu Alexa sa spuna acele cuvinte, dar potrivit publicatiei Tom’s Guide, s-a speculat ca Alexa ar fi spus doar titlul unei melodii, “Everytime I Close My Eyes (All I See is People Dying)” de Digital Reality.

CITESTE SI:  La fel ca Apple, Amazon ar avea o echipa secreta de sanatate

Fie Shawn Kinnear, fie altcineva din locuinta, i-ar fi spus asistentului virtual Alexa din boxa inteligenta Amazon Echo sa-l repete. Oricum ar fi, indiferent daca a existat un declansator accidental sau nu pentru boxa inteligenta Amazon Echo, trebuie sa recunoastem ca trebuie sa fie foarte deranjant pentru oricine din locuinta sa auda brusc ceva neasteptat.