fbpx

De ce Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games

De ce Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games

Compania Apple din Statele Unite a anuntat ca a inchis contul de dezvoltator al companiei de jocuri Epic Games. Din cauza inchiderii contului de dezvoltator, utilizatorii nu vor mai putea descarca pe iPhone sau iPad jocuri de la Epic.

Se pare ca lucrurile dintre companiile Apple si Epic Games nu au devenit mai in regula, avand in vedere ca Apple a anuntat oficial ca a inchis contul de dezvoltator al acelui studio de jocuri, pe motiv ca nu a respectat decizia instantei de a respecta regulile App Store pe durata procesului.

CITESTE SI:  Chiar si fara accesorii si incarcator, iPhone 12 ar avea acest pret

Asta inseamna ca, daca ai descarcat pe iPhone sau iPad oricare dintre jocurile studioului in trecut, dar le-ai eliminat de pe iPhone sau iPad, nu le vei mai putea descarca.

Intr-o declaratie oferita de compania Apple din Statele Unite: “Suntem dezamagiti ca am fost nevoiti sa inchidem contul de dezvoltator al Epic Games din App Store. Am lucrat cu echipa Epic Games ani de zile la lansarile lor de jocuri. Instanta a recomandat ca studioul sa respecte regulile App Store in timpul procesului, reguli pe care le-a urmat in ultimul deceniu pana cand a aparut aceasta situatie”.

CITESTE SI:  Cui doneaza Google 4000 de Chromebook-uri si 100.000 de hotspot-uri WiFi

Compania Apple din Statele Unite a adaugat: “Epic Games a refuzat. In schimb, aceasta companie trimite constant update-uri Fortnite menite sa incalce regulile App Store. Acest lucru nu e corect pentru toti ceilalti dezvoltatori App Store. Speram sa putem lucra din nou impreuna in viitor, dar, din pacate, astazi nu e posibil”.

CITESTE SI:  Ce pret oficial au castile wireless OnePlus Buds

Compania Apple din Statele Unite a declarat anterior ca doreste sa permita jocului Fortnite sa revina in App Store daca compania Epic Games din Statele Unite ar respecta pur si simplu regulile App Store ale Apple, dar se pare ca studioul de jocuri este ferm cu decizia sa. Ce parere ai despre asta? Care dintre cele doua companii crezi ca va izbandi in acel proces judecatoresc?