fbpx

Cum poti ajunge pe Marte prin NASA, alaturi de alti 999.999 de oameni. Oarecum

Cum poti ajunge pe Marte prin NASA, alaturi de alti 999.999 de oameni. Oarecum

Probabil te-ai gandit ca nu vei putea vizita niciodata planeta Marte. Dar agentia spatiala NASA te poate trimite pe Marte, intr-un fel. Ai sansa de a ajunge pe acea planeta alaturi de alti 999.999 de oameni din toata lumea.

Ai visat dintotdeauna sa ajungi in spatiul cosmic si sa explorezi noi lumi si planete? Daca da, visul tau ar putea deveni realitate. NASA a anuntat ca cei care sunt interesati se pot inscrie pentru a obtine un “tichet de imbarcare” pentru o plecare pe Marte.

CITESTE SI:  Cand va lansa Intel primul sau cip cu 28 de nuclee

Ei bine, asta nu inseamna ca vei ajunge pe planeta Marte. Mai degraba numele tau va fi pe roverul Mars 2020, ceea ce inseamna ca vei ajunge pe Marte numai cu numele. Cu ajutorul NASA.

Acest lucru se va reusi folosind un fascicul cu electroni pentru gravarea a un milion de nume de oameni pe un material. Asta inseamna ca nu vei putea vedea cu ochiul liber numele, dar “tichetul de imbarcare” catre planeta Marte va fi dovada ca numele tau este pe material si ca esti parte din istoria spatiala.

CITESTE SI:  De ce probabil nu se va lansa o noua tableta iPad Pro anul acesta de la Apple

Oricine se va putea inscrie la NASA pentru a ajunge pe planeta vecina si se pare ca este nevoie doar de nume, adresa de e-mail, codul postal si tara din care esti.

Acestea nu sunt informatii deosebit de importante despre tine care nu pot fi gasite deja pe internet, deci nu trebuie sa te ingrijorezi ca aceasta este o inselatorie de-a NASA.

Potrivit lui Thomas Zurbuchen de la NASA, “Pe masura ce ne pregatim pentru lansarea acestei misiuni istorice pe Marte, vrem ca toata lumea sa fie implicata in aceasta calatorie de explorare. Este un moment interesant pentru NASA, avand in vedere ca ne imbarcam in aceasta calatorie pentru a raspunde la intrebari importante despre planeta noastra vecina si chiar despre originea vietii”. Daca esti interesat sa obtii propriul tichet de imbarcare pentru a ajunge pe planeta Marte, intra aici pe site-ul NASA.

Facebook