fbpx

Acesta e TV-ul TCL optimizat pentru jocuri

Acesta e TV-ul TCL optimizat pentru jocuri

Compania TCL din China lucreaza de ceva vreme la TV-uri. Se pare ca urmatorul sau TV a fost optimizat pentru gaming. S-a dezvaluit cum a reusit compania din China sa optimizeze acel TV pentru gaming. Acest lucru poate deveni un standard pentru industria globala de jocuri video.

Compania chineza TCL a colaborat cu THX pentru urmatoarea editie a TV-ului sau, 6 Series, cu un Mod de Joc Certificat (optimizat pentru gaming), continuand incursiunea celor doua companii in tehnologia gamingului.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat furnizorul Face ID al Apple

Ambele companii sustin ca combinarea “vizualului superior” al TCL cu tehnologia “de clasa mondiala” a THX poate transforma gamingul pe noul 6 Series intr-unul si mai captivant, conform unei declaratii oferite de TCL.

THX a anuntat pentru prima data parteneriatul cu TCL si aparitia Modului de Joc Certificat la evenimentul CES din acest an. Dar acum au aparut informatii noi despre TV-ul 6 Series si ce inseamna Modul de Joc Certificat.

TV-ul 6 Series optimizat pentru gaming a castigat Certificarea THX, ceea ce inseamna ca a fost supus unor peste 400 de teste pentru a se asigura o fidelitate ridicata a culorilor, tonului si imaginilor, se arata in comunicat.

CITESTE SI:  Ce smartphone cu 10GB de RAM ar putea fi aproape de lansare

Inginerii de la TCL si THX au colaborat pentru a ajusta echilibrul, intensitatea luminii, nivelurile de negru si gama de culori pentru 6 Series. Jocurile video tind sa fie mai luminoase si mai saturate decat filmele, astfel incat imaginea si setarile de culoare ale modului de gaming au fost ajustate pentru culori vii.

CITESTE SI:  De ce Facebook le cere utilizatorilor parola de e-mail

Modul de joc are, de asemenea, un timp scurt de tranzitie de la intunecat la luminos. THX incearca sa-si extinda spatiul in tehnologia gamingului. Daca viitoarele console de jocuri se vor “asorta” corespunzator cu aceste TV-uri 6 Series de la TCL optimizate pentru gaming, atunci modul certificat de THX ar putea deveni un standard de avut in vedere, in loc de doar o curiozitate de nisa.