fbpx

Pretul monitorului Acer pentru console de jocuri

Pretul monitorului Acer pentru console de jocuri

Compania Acer din Taiwan a anuntat un nou monitor, acesta fiind destinat consolelor de jocuri, dar care poate fi folosit si la PC-uri. Acer a dezvaluit si pretul cu care se va vinde acest monitor pentru console de jocuri.

Cand vine vorba despre gaming-ul de consola, o multime de gameri tind sa foloseasca televizoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca poti cumpara un TV spatios mai ieftin decat un monitor cu specificatii similare.

In plus, dupa modul in care sunt proiectate consolele de jocuri, acestea sunt de obicei amplasate in sufragerie acolo unde este amplasat si TV-ul.

CITESTE SI:  Tableta Huawei MediaPad M3 a fost anuntata

Cu toate acestea, daca doresti sa joci jocuri in alta incapere, cum ar fi in birou, si nu ai spatiu sau ai nevoie de un TV de dimensiuni uriase, atunci ai putea fi interesat de faptul ca Acer a anuntat intre timp un monitor, Nitro XV282K KV.

Acesta pare sa fie destinat gamerilor de console de jocuri, iar asta pentru ca acest monitor Acer are suport pentru HDMI 2.1. Acest port le va permite gamerilor sa joace jocuri la rezolutie 4K si la 120fps simultan.

CITESTE SI:  HTC One M9 a fost amanat in Taiwan din cauza unor probleme

HDMI 2.1 este un port destul de comun la televizoare, dar nu prea comun pentru monitoare, motiv pentru care e interesant ca Acer ofera aceasta optiune. Chiar daca nu esti neaparat gamer de consola, Acer Nitro XV282K KV poate fi folosit si pentru PC-uri.

Va avea un ecran de 28 de inci cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. De asemenea, e capabil de 144Hz, are o gama DCI-P3 de 90% si, asa cum s-a subliniat, un port HDMI 2.1.

CITESTE SI:  Cum este smartphone-ul Xiaomi Mi 8 anuntat oficial

Acest monitor al companiei Acer pentru consolele de jocuri va avea un pret de 900 de dolari, ceea ce inseamna ca e destul de ieftin pentru un monitor cu astfel de specificatii. De asemenea, include suport FreeSync Premium de la AMD.